Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

AsstrA si-a crescut cifra de afaceri cu 23%

Cifra de afaceri a grupului de firme AsstrA-Associated Traffic AG pentru primele 6 luni ale lui 2019 s-a ridicat la 160 de milioane de euro, ceea ce reprezinta cu 23% mai mult decat in aceeasi perioada anului trecut. In aceasta perioada, specialistii companiei au procesat 76.500 de comenzi. Ponderea marfurilor transportate a crescut cu 44% fata de prima jumatate a lui 2018 si s-a ridicat la 1,9 milioane de tone. In aceasta perioada, AsstrA a adus la bord 1.492 de clienti noi.
87% din tranzactiile AsstrA s-au desfasurat in sectorul transportului rutier. Transportul maritim si feroviar reprezinta fiecare 4% din totalul tranzactiilor si 2% din transportul aerian. Vamuirea, asigurarea, depozitarea si diverse alte servicii au reprezentat restul de 3%.

Transportul rutier este cel mai mare generator de venituri al companiei, reprezentand 72% din cifra de afaceri a grupului. Transportul feroviar a adus 15%, iar containerele maritime 13%.
De la inceputul anului, reprezentantii vamali ai grupului au emis mai mult de 700 de declaratii pentru marfuri.
Bunurile transportate cel mai frecvent de AsstrA au fost pentru sectorul FMCG, cu 18% din volumul de transport. Moda si frumusete, produsele de prelucrare a lemnului si cele chimice au urmat cu 13%, 11% si, respectiv, 10%.
Clientii AsstrA-Associated Traffic AG primesc servicii complete de transport international de marfa pe 1.070 de rute din America, Asia si Europa.
Echipa AsstrA a adaugat mai mult de 30 de noi rute de transport in prima jumatate a lui 2019, inclusiv Luxemburg – Ucraina, Suedia – Norvegia, Slovenia – Franta, Polonia – Danemarca, Turcia – Arabia Saudita si multe altele.
"Abordarea noastra orientata spre deservirea anumitor sectoare industriale intareste pozitia noastra. AsstrA Pharma, AsstrA Manufacturing Transport si AsstrA Automotive sunt toate unitati noi care castiga un impuls bun si continuam sa ne extindem reteaua de sucursale in Europa si in intreaga lume. Am deschis sucursale in Hof, Germania si Lipetsk, Rusia, iar in viitorul apropiat deschidem o filiala in Lyon, Franta, cu mai multe planificari pentru Helsinki, Budapesta, Barcelona si New Jersey in SUA ", a declarat Directorul Executiv al AsstrA-Associated Traffic AG Dmitry Lagun.

Articole similare

Ad
Ad