Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

AsstrA SUA continua sa imbunatateasca operatiunile

Grupul de companii AsstrA continua sa-si optimizeze operatiunile si sa imbunatateasca serviciile pe care le ofera in Statele Unite. In iunie a acestui an, AsstrA NY Inc. a acordat vamei Statelor Unite garantii pentru o obligatiune Carrier 3 (C3).
Obligatia C3 garanteaza oficial performanta AsstrA NY Inc. ca transportor NVOCC pentru procedurile si obligatiile vamale la importurile in Statele Unite. Obligatia C3 va ajuta AsstrA sa ofere clientilor servicii mai rapide si mai bune de import.
Codul de activitate 3 Obligatia vamala internationala a transportatorului serveste pentru a asigura obligatia companiei de a furniza declaratii exacte ale marfurilor importate. De regula, detinatorii garantiei vamale sunt importatorii si transportatorii, brokerii, operatorii zonelor de comert exterior si alte parti care lucreaza cu autoritatile vamale si de frontiera din SUA. Beneficiarul este Vama SUA si Protectia Frontierelor. Aceasta garantie se aplica autorizarii navelor, vehiculelor rutiere si aeronavelor care importa marfuri in SUA. Obligatia vamala internationala a transportatorului este cuprinsa intre 25.000 si 250.000 USD.
Codul C3 este utilizat pentru inregistrarea in Sistemul Automat de Manifestari (AMS), care este urmareste marfa si descurajeaza posibilele amenintari de securitate. Un document electronic AMS care descrie marfurile importate ar trebui prezentat autoritatilor vamale cu cel mult 24 de ore inainte de plecarea unei nave in calatoria sa in porturile americane. In cazul inregistrarii incorecte sau nefavorabile, va fi dificil sa descarcati marfurile in SUA, iar autoritatile vamale pot impune o amenda cuprinsa intre 500 si 5.000 USD. „Biroul AsstrA din New York a inceput deja sa importe marfa din toata lumea in Statele Unite. Clientii nostri primesc servicii de clasa mondiala la tarife favorabile, fara a plati comisioane suplimentare intermediarilor. O valoare adaugata pentru importatori este in masura sa preia proprietatea marfurilor importate fara a astepta formalitatile vamale”, comenteaza Vyacheslav Turejko, Director Regional pentru SUA AsstrA.

Articole similare

Ad