AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement

CTP cumpara parcul logistic A1 Bucharest Park aflat la km 13

CTP a achizitionat parcul logistic A1 Bucharest Park, in urma unei tranzactii in valoare de aproximativ 40 milioane euro. Proiectul logistic A1 Bucharest Park, aflat pe autostrada A1 la kilometrul 13, a fost dezvoltat de catre AIC RE si cumparat de CTP, de la Vabeld Group, iar tranzactia a fost perfectata pe 27 iunie a.c.
Terenurile si cladirile nou achizitionate vor fi integrate pe deplin in CTPark Bucharest si vor beneficia de aceleasi standarde de management ca restul parcului, inclusiv amenajarea teritoriala adecvata si administrarea proprietatii, se arata intr-un comunicat. A1 Bucharest Park acopera 14 hectare de teren pe care sunt dezvoltate opt cladiri logistice, ocupate in totalitate, cu o suprafata inchiriabila de 78.000 mp. Printre chiriasii actuali ai parcului se numara retaileri si companii de transport cunoscute la nivel national si international, cum ar fi: Delamode, Augsburg, Kalapod etc. „Achizitia va permite companiei sa acceseze o noua gama de chiriasi care isi doresc sa-si extinda operatiunile in Romania”, a declarat Remon Vos, CEO al CTP.

Dezvoltatorul mai detine alte trei proprietati in vecinatatea capitalei: CTPark Bucharest West, CTPark Bucharest si CTPark Bucharest Chitila. „Cel mai nou proiect adaugat in portofoliul CTP se integreaza foarte bine cu restul proprietatilor noastre de la km 13 de pe autostrada A1 si, de asemenea, sustine proiectul nostru de a oferi un nou produs pe piata, respectiv spatii mici la standarde ridicate: unitati de 1.000 – 3.000 mp, recent construite, de inalta calitate, care au un consum redus de energie si ofera maximum de confort”, a adaugat Ana Dumitrache, Country Head al CTP Romania. Tranzactia a fost finantata de Alpha Bank, asistata de CMS Cameron McKenna. Compania CTP a fost asistata in aceasta tranzactie de firma de avocatura NNDKP, iar partea financiara si fiscala a fost coordonata de Mazars.

Articole similare

Ad