Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

De două ori aur și de două ori argint pentru Schmitz la Best Brand

Schmitz Cargobull a câștigat două premii de imagine „Best Brand“, ambele la categoria Remorci, pentru caroseria frigorifică și pentru semiremorca-prelată, și s-a clasat pe locul al doilea cu agregatul frigorific propriu, care a fost vândut până acum în peste 15.000 de unități, și cu basculantele sale. Distincțiile au fost acordate pe baza votului a circa 7.700 de cititori ai publicațiilor „Fernfahrer”, „lastauto omnibus” și „trans aktuell”.

Președintele Consiliului director al companiei, Andreas Schmitz, s-a arătat încântat să primească aceste premii, considerând că ele reprezintă o recunoaștere a muncii echipelor de cercetare și dezvoltare, producție și vânzări, și un semnal că inovațiile și serviciile sale sunt bine primite de piață.

Este pentru a 25-a oară când cititorii revistelor din grupul ETM votează pentru acordarea de premii unor vehicule comerciale, iar câștigătorii celor 29 de categorii au fost aleși din circa 210 de mărci, în colaborare cu DEKRA și sub supravegherea unui notar, ceea ce face ca aceste distincții chiar să fie un barometru important din industria auto.

Articole similare

Ad