Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Daimler Truck Financial Services GmbH a lansat la sfârșitul anului trecut un parteneriat strategic cu grupul Raiffeisen Bank International, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii bancare corporate și de investiții din Austria, cu prezență și în România.

Daimler Truck Financial Services powered by Raiffeisen Leasing oferă o gamă completă de soluții de finanțare în leasing financiar, credit și leasing operațional. Acest portofoliu de produse se adresează companiilor ce doresc să își completeze sau să își reînnoiască flotele prin achiziția de camioane, autobuze și autocare noi sau rulate din portofoliul Daimler Truck.

Această cooperare strategică va permite potențialilor clienți să acceseze cu ușurință o gamă completă de soluții de finanțare, cum ar fi leasing financiar, leasing operațional, credite și produse de asigurare, adecvate pentru camioane și autobuze, sub eticheta Daimler Truck Financial Services powered by Raiffeisen Leasing.

„Privim cu multă încredere asocierea cu partenerii de la Daimler Truck Financial Services, din perspectiva potențialului pe care îl va genera pentru clienți. Prin acest parteneriat, continuăm să ne consolidăm poziția ca finanțator de încredere pentru transportatorii din piața din România și avem convingerea că, prin viziunea noastră comună și experiența asociată, vom produce valoare substanțială pentru afacerile acestora. Transporturile reprezintă un sector cheie al economiei și credem că parteneriatul cu Daimler Truck Financial Services ne va ajuta să explorăm potențialul de finanțare existent, într-o piață dinamică și în continuă schimbare, în care cererea pentru transport și mobilitate este în continuă creștere,” a declarat Radu Ciocoiu, CEO Raiffeisen Leasing.

„Suntem încântați să anunțăm debutul activității Daimler Truck Financial Services în România, prin parteneriatul încheiat cu subsidiara locală a grupului Raiffeisen Bank International. La fel ca întotdeauna urmărim să răspundem cu promptitudine nevoilor individuale ale clienților noștri, cărora le oferim o gamă integrată de produse și servicii:  pornind de la vehiculele potrivite pentru aplicația lor de transport, continuând cu serviciile post-vânzare și cele telematice și, poate cel mai important, soluțiile de finanțare. Împreună cu Daimler Truck Financial Services am ales un partener puternic, de anvergură, și dornic să meargă alături de noi în oferirea de soluții complete de mobilitate, și anume Raiffeisen Leasing. Cu aceasta punem la dispoziția clienților noștri tot ce au nevoie pentru a-și îndeplini cu succes misiunea de a ține lumea în mișcare,” a declarat Valeriu Zaharia, CEO Daimler Truck & Bus Romania.

Odată cu debutul parteneriatului, Daimer Truck & Bus Romania lansează campania „Patru ani fără griji”, ce promovează o soluție integrată de produs și servicii after sales, împreună cu o ofertă avantajoasă de finanțare. Astfel, până la finalul lui martie, clienții pot comanda camionul Actros L, în două variante de motorizare, cu pachet de service inclus timp de patru ani, la un preț imbatabil și cu o ofertă excepțională de finanțare în sistem credit.

„În campanie sunt incluse două dintre cele mai des întâlnite modele Mercedes-Benz Actros L în rândul cliențlor noștri, și anume 1848 LS cu înălțime normală de cuplare și 1845 LSnRL varianta cu șasiu coborît.

Camioanele au în configurație cabina înaltă BigSpace, ce îndeplinește cele mai înalte standarde de confort la conducere și conțin pachete de dotări premium care aduc plus valoare în operațiunile de transport, din punct de vedere al eficienței, siguranței și confortului la condus,” a explicat Virgil Titirișcă, Sales Manager New Trucks în cadrul Daimler Truck & Bus Romania.

Pachetul de service Mercedes-Benz Complete oferă o acoperire completă pentru autovehicul și include toate lucrările de service și piesele de uzură, fiind valabil în rețeaua internațională de parteneri autorizați Mercedes-Benz Trucks. Oferta de finanțare din cadrul campaniei „Patru ani fără griji” este asigurată exclusiv de Daimler Truck Financial Services powerd by Raiffeisen Leasing.

Din această săptămână, Profi face cumpărăturile și mai accesibile, asociindu-se cu Tazz pentru a livra direct la domiciliu ceea ce oamenii își doresc din magazine.

„În ultimii trei ani, am constatat un apetit tot mai mare pentru cumpărături online de grocery food, de produse alimentare, astfel că Profi a decis să intre în parteneriat cu Tazz pentru a se adresa mai bine fiecarui client în funcție de nevoile sale”, declară Cătălin Pavel, IT Digital & Data Director ProfiCei ce vin în magazinele noastre găsesc nu doar produse bune la prețuri zilnic mici, dar și numeroase avantaje care le fac viața mai ușoară. Adăugând acum la lista serviciilor de care aceștia se pot bucura inclusiv livrările prin partenerii de la Tazz, suntem bucuroși că avansăm și mai mult în această direcție.”

Prin colaborarea dintre Profi și Tazz, din confortul propriei case clienții au acces la o gamă diversă de produse Profi. De la produse de bază precum conserve și cereale, până la produse congelate, băuturi alcoolice și non-alcoolice, produse de patiserie și articole pentru casă și grădină, Profi se asigură că utilizatorii Tazz să găsească în aplicație tot ce au nevoie pentru viața lor de zi cu zi, la fel ca atunci când merg direct în magazin pentru cumpărături.

Un loc aparte în aceste livrări îl ocupă categoriile de la coffee corner, implementate de Profi în urmă cu trei ani și care se dovedesc de succes atât în offline, cât și online: hotodog, hamburger, pizza și cafea, precum și smoothie din gama Oaie not, pentru a menționa doar câteva dintre ele.

Colaborarea dintre Profi și Tazz oferă utilizatorilor acces de acasă la 60 de magazine Profi din 14 localități din țară: Arad, Pitești, Bacău, Oradea, Brașov, București, Cluj Napoca, Florești, Constanța, Craiova, Iasi, Ploiești, Sibiu, Timișoara. 

Ne dorim ca prin toate parteneriatele pe care le derulăm la Tazz să facem viața utilizatorilor mai eficientă. Prin această nouă colaborare, nu doar că ne extindem ofertele astfel încât să acopere și mai multe pofte, ci ne și asigurăm că utilizatorii se pot bucura de confortul de a avea produsele preferate de la Profi livrate direct la ușa lor”, a declarat Alin Șerban, CEO Tazz. Livrările la domiciliu vin la pachet cu o serie de avantaje pentru clienți, printre care confortul de a avea cele mai bune produse livrate direct la ușa casei. Prin parteneriatele setate, facilitează cumpărătorilor Profi un serviciu care le oferă o gamă largă de produse, inclusiv meniuri potrivite pentru orice moment al zilei. În plus, marele avantaj al livrărilor la domiciliu este reprezentat de posibilitatea de a verifica recenziile partenerilor din aplicații înainte de a plasa comanda.