Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dacia se concentrează asupra a ceea ce contează cu adevărat pentru clienți – accesibilitatea și bucuria activităților în aer liber. Din dorința lor de a explora noi teritorii și de a se conecta cu natura, Dacia se asociază cu Dunav Ultra, cea mai lungă rută turistică de biciclete din Bulgaria.

Dunav Ultra este cea mai populară aventură cu bicicleta din Bulgaria. Inițiativa, lansată acum 10 ani ca rută turistică pentru biciclete, oferă acum aplicație mobilă, kit de călătorie pentru ruta respectivă și posibilități de aventuri distractive în natură și promovarea regiunii prin care trece traseul. Pentru Dacia, parteneriatul cu Dunav Ultra reprezintă o oportunitate pentru cele două organizații de a se uni în jurul obiectivelor și valorilor lor comune, precum un stil de viață activ, incluziune și extinderea orizonturilor.

O nouă provocare pentru membrii Duster Adventure Club

Prin parteneriatul cu Dunav Ultra, Dacia îi provoacă pe membrii Duster Adventure Club, clubul dedicat proprietarilor de Dacia Duster, să exploreze noi teritorii cu mașina lor și cu familia. Fiecare membru al clubului care completează un formular special de înregistrare are ocazia să primească ca dar un kit limitat Duster Adventure Club x Dunav Ultra, care include surprize speciale de la cei doi parteneri. Cu ajutorul pachetului, membrii Duster Adventure Club vor avea posibilitatea să planifice călătorii către 26 de locații noi și interesante din nordul Bulgariei.

Membrii care se alătură acestei inițiative vor avea ocazia să-și împărtășească experiențele și impresiile despre locații, dar și să ofere sugestii pentru noi locuri interesante care merită vizitate. Inițiativa se aliniază cu ideea generală a clubului, lansat acum nouă ani, și anume călătorii neprețuite alături de familie și momente deosebite în compania mașinii lor preferate.

Dacă sunteți membru al clubului, solicitați kitul limitat pe site-ul http://club.dacia.bg/

Vehicule de asistență fiabile în cadrul traseului

Dacia va fi transportatorul oficial al celei de-a 10-a ediții aniversare a traseului Dunav Ultra. Datorită fiabilității, rezistenței și înălțimii mari a solului, modelele Dacia au toate caracteristicile necesare pentru a însoți participanții pe întregul traseu de 700 de kilometri. Eficiența energetică optimă și combinația de două rezervoare de combustibil de aceeași dimensiune (benzină și GPL) la versiunile ECO-G asigură o amprentă minimă și posibilitatea de a parcurge distanța completă fără a necesita încărcare.

Iveco Group și Nikola Corporation au anunțat că sunt încântați să intre într-o nouă etapă a parteneriatului lor, care a început în 2019 și a atins până în prezent toate etapele de referință pentru a valorifica expertiza în vederea implementării camioanelor grele cu emisii zero (clasa 8) în America de Nord și Europa.

Cele două companii au lucrat împreună într-un ritm susținut, în ciuda provocărilor Covid-19 și a lanțului de aprovizionare, pentru a obține rezultatele etapei anterioare, lansând vehiculele electrice cu baterii (BEV) și vehiculele electrice cu pile de combustie (FCEV) pentru transportul regional cuprinzător și pe termen lung, potrivit unui comunicat de presă.

Iveco Group va prelua integral proprietatea asupra societății mixte din Ulm, Germania. Astfel, va fi licențiat să acceseze în mod liber și să continue să dezvolte software-ul de control al vehiculului pentru BEV și FCEV dezvoltate în comun. În același timp, Nikola va primi licența pentru tehnologia IVECO S-Way pentru America de Nord și furnizarea de componente aferente de la Iveco Group și va obține proprietatea comună a proprietății Generation 1 eAxles, tehnologie dezvoltată împreună cu marca de trenuri de propulsie a Iveco Group, FPT Industrial.

De asemenea, Iveco Group va acoperi cheltuielile de capital legate de această nouă etapă a colaborării prin lichiditățile sale disponibile, cumpărând elementele parțial în numerar (35 milioane USD) și parțial în acțiuni Nikola (20 milioane de acțiuni). În ciuda impactului negativ generat asupra lichidităților, Iveco Group preconizează să îl absoarbă cu generarea de fluxuri de numerar și, prin urmare, acest lucru nu modifică obiectivul său de fluxuri de numerar pentru acest an. De asemenea, va păstra o cantitate semnificativă de acțiuni Nikola.

Iveco Group și Nikola vor continua să lucreze pentru același obiectiv care să conducă tranziția energetică către viitorul mobilității. În prezent, prevederile menționate sunt supuse tuturor aprobărilor de reglementare aplicabile și pregătirii unor acorduri definitive pentru a implementa mai complet termenii din fișa de condiții obligatorii dintre companii.