Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Familia MAN Lion’s City E, completată cu modelul de 10,5 m

MAN Truck & Bus a prezentat în premieră modelul Lion’s City 10 E, în cadrul unui eveniment dedicat mobilităţii urbane, organizat pe circuitul de teste de la München.

Cel mai nou membru al familiei de autobuze urbane electrice Lion’s City este modelul de 10,5 m lungime, prezentat pentru început ca prototip. Vehiculul este echipat cu 5 pachete de baterii NMC de producţie proprie şi este propulsat de un motor electric de 160 kW, amplasat central deasupra axei spate, care are un raport de transmisie i=5,12.

Lion’s City 10 E este configurat cu 28 de locuri pe scaune, inclusiv spaţiu pentru cărucior în dreptul uşii din mijloc. Accesul la bord este facil, graţie celor 3 uşi duble, cu deschidere spre interior. Pachetul complet de sisteme de asistenţă pentru şofer include ESP, sistem de monitorizare a presiunii în pneuri, cruise-control, sistem de detectare a obstacolelor în unghiul mort de pe partea dreaptă, senzori de lumină şi de ploaie şi asistenţă la plecarea din rampă.

Ampatamentul scurt, de 4,395 mm, permite manevrabilitatea cu uşurinţă în orice situaţie, iar axa faţă cu suspensie independentă asigură confort optim la rulare. Acceleraţia este continuă şi susţinută, tipică motoarelor electrice, iar retarderul asigură o decelerare fermă şi, de asemenea, confortabilă.

În cadrul evenimentului MAN eMobility, constructorul german şi-a prezentat toată familia de autobuze electrice, care include Lion’s City 12 E, Autobuzului Anului 2023, precum şi versiunea articulată, de 18 m.

Articole similare

Ad