Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Flanco majorează valoarea voucherului oferit în cadrul programului Rabla

Flanco, cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice, a anunțat creșterea voucherului oferit în cadrul propriului program Rabla de la 200 la 300 lei.

Anul trecut, voucherele oferite de Flanco clienților săi pentru cumpărarea de electrocasnice mari sau televizoare a depășit valoarea de 15 milioane de lei.

De asemenea, în cadrul programului „Reciclează și Flanco te premiază” validitatea utilizării voucherului a fost extinsă de la zece zile la un an întreg. Astfel, orice client care achiziționează orice aparat casnic mare sau un televizor din magazinele fizice ale rețelei Flanco primește automat un voucher în valoare de 300 lei, care poate fi folosit timp de un an pentru a cumpăra un alt aparat casnic mare în orice magazin fizic Flanco.

„Până în prezent, nu avem informații privind continuitatea programului Rabla pentru electrocasnice susținut de AFM, în care ne-am implicat ediție de ediție. Ne dorim, însă, să acționăm cu responsabilitate atunci când vine vorba despre sustenabilitate și protejarea planetei și ne încurajăm clienții să procedeze la fel.”,

a precizat Ovidiu Nicușan, director de marketing Flanco Retail.

În 2022, Flanco a oferit și a utilizat aproape 75.000 de vouchere. Cel mai adesea, clienții au ales să își schimbe mașinile de spălat și combinele frigorifice pentru versiuni mai performante tehnologic și energetic.

Printre electrocasnice mari, care sunt răsplătite cu un voucher în valoare de 300 de lei în momentul achiziției, se află aparatele frigorifice, mașinile de spălat vase, uscătoarele de rufe, plitele și cuptoarele electrice incorporabile, televizoarele de la cele mai căutate două branduri de pe piață.

Mai multe detalii despre programul „Reciclează și Flanco te premiază” pot fi găsite pe site-ul retailerului.

„Deși cele mai dorite produse rămân cele de primă necesitate – mașinile de spălat rufe și combinele frigorifice – televizoarele au reprezentat, de asemenea, o categorie căutată de consumatori, în special după ce a fost eliminată din programul AFM. Astfel, un client care a dat la schimb un televizor vechi, mare consumator de energie, și-a putut achiziționa cu un discount semnificativ un televizor LED performant, cu consum considerabil mai mic.”,

a adăugat Ovidiu Nicușan.

„Astfel, programele și inițiativele noastre abordează paliere diverse: derulăm, pe întreg parcursul anului, propriul program de reciclare a produselor electrocasnice vechi, creștem gradul de motivare a clienților de a recicla responsabil prin extinderea beneficiilor oferite, dotăm magazinele rețelei cu etichete electronice, digitalizăm și eficientizăm procese astfel încât să presupună un consum mai redus de hârtie sau de energie, desfășurăm program de buy-back pentru telefoane smart în cadrul căruia evaluăm produsul vechi, eliberăm voucher în funcție de valoarea acestuia, iar clientul pleacă pe loc cu noul produs.”,

a declarat compania.

Articole similare

Ad