Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone câștigă trofeul Trailer Innovation la categoria Siguranță

La categoria Siguranță din cadrul Trailer Innovation au candidat cinci producători – BPW, Krone, Schmitz Cargobull, Schwarzmüller și Wielton – iar trofeul a fost obținut de Krone, cu podeaua ușoară de tip sandwich.

Pentru prima dată, în remorcă se poate utiliza o pardoseală cu spumă, cu o acoperire antiderapantă deosebit de robustă, rezistentă la presiune, dar și cu straturi superioare stabilizante din plastic armat cu sticlă. Podeaua uşoară de tip sandwich de la Krone are o grosime de 30 mm și un coeficient de frecare la alunecare de aproximativ 0,6 (palet de lemn).

Prin utilizarea noii podele, se economisesc 100 kg/remorcă, ceea ce înseamnă o sarcină utilă mai mare.

Umflarea stratului din mijloc – ca în cazul pardoselilor din lemn – este evitată prin utilizarea noii soluții, iar stratul acoperitor nu se poate desprinde, ceea ce duce la o durată de viață semnificativ mai mare. În plus, podeaua oferă și avantajele obișnuite ale pardoselii anti-alunecare, cum ar fi: economisirea materialelor de ancorare și a covoarelor anti-alunecare, economia de timp la încărcare, deoarece nu trebuie prevăzute materiale anti-alunecare suplimentare, dar și utilizarea extrem de facilă, ca a oricărei podele cu siguranță standard.

Articole similare

Ad