Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone livrează 40 de semiremorci către STERAC

Krone a livrat în octombrie 40 de semiremorci noi cu prelată, 30 de Profi Liner și 10 Mega Liner, toate cu Safe Curtain și cu echipări specifice pentru Marea Britanie, către STERAC Transport & Logistik GmbH, companie pentru care, inclusiv după Brexit, Regatul Unit rămâne o piață foarte importantă.

Cele 40 de semiremorci sunt echipate cu sisteme Krone Telematics, astfel încât clienții să aibă vizibilitate online asupra tuturor informațiilor despre exploatarea vehiculelor. De altfel, așa cum remarcă și reprezentanții Krone, tot mai mulți transportatori optează pentru digitalizare și pentru servicii adaptate modelului lor de activitate, ceea ce este un stimulent și pentru producător să creeze și mai multe servicii.

STERAC Transport & Logistik GmbH are 80-10 de curse/zi către toate destinațiile din Europa, din Portugalia până în Estonia, iar în birourile sale lucrează angajați bine pregătiți și cunoscători ai tuturor limbilor vorbite pe continent. Flota companiei numără 10 autotractoare și 200 de semiremorci proprii, din care 170 Krone, deci activitatea se bazează pe colaborări cu numeroși subconctractori.

Compania germană are și 41.000 m2 de depozitare și oferă și servicii logistice și vamale, dar și servicii adaptate cerințelor specifice ale clienților.

Articole similare

Ad