Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone propune o nouă versiune Dry Liner

Aceasta combină sistemul modular flexibil Krone pentru a se adapta la mai multe aplicații de transport (de confecții, electronice și alte bunuri de mare valoare, vopsele, colete sau mobilă), pornind de la patru modele de bază, cu diferite tipuri de pereți laterali, astfel încât să răspundă cerințelor oricărui client.

Una dintre cele patru versiuni de bază este STG, care are caroserie cu pereți netezi din oțel și pereți laterali înclinați și este echipată cu numeroase sisteme de ancorare, pentru transport de mărfuri generale și de confecții. 50% dintre aceste modele sunt cu podea dublă. Pentru transport de mobilă sau mutări, STG este echipat cu lambriuri din lemn, șine de ancorare și podea netedă, pentru a se putea împinge ușor mărfurile.

Al doilea model de bază, STP cu paneluri laterale din plywood, poate fi și el echipat cu podea dublă și șine de ancorare.

Mai este disponibilă varianta STK având pereți laterali din plastic cu greutate ușoară, iar pentru transport de mărfuri sensibile la temperatură, ca lacurile și vopselele, se folosește SDK LI cu izolație ușoară, cu pereți laterali sandwich, cu un strat de oțel, vopsit pe dinafară și acoperit cu PVC pe dinăuntru.

Toate cele patru modele au construcție foarte durabilă, ce include șasiu stabil cu ranforsări diagonale ale cadrului, perete spate sudat de profilele din colțuri, podea între bare longitudinale și protecție robustă la coliziunea cu stivuitorul sau, în cazul variantei LI, o conexiune de perete lateral prin profile de aluminiu și plinte din aluminiu de 300 mm înălțime rezistente la abraziune. Cu alte cuvinte Dry Liner este echipat pentru cele mai dificile aplicații, unde sunt numeroase încărcări și descărcări în fiecare zi.
Toate caroseriile au standard acoperiș din oțel sau opțional ferestre, acoperiș translucid din fibră de sticlă ranforsată sau acoperiș izolat. Iar pentru partea din spate se poate alege dintre uși de container, rulouri și lifturi.

Dry Liner are mai multe versiuni de lungime, în plus față de cea standard de 13,6 m: Long Truck 1 de 15 m pentru STG și cea de 11 m pentru logistică urbană. În plus, toate cele patru variante pot fi oferite și ca Mega și pot include echipament pentru transport intemodal, axă Krone Trailer și sisteme Krone Telematics.

Articole similare

Ad