Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

„Mercedes-Benz Certified”, un nou standard pentru camioanele rulate

Începând de astăzi, cele mai bune camioane rulate comercializate prin TruckStore România vor purta eticheta Mercedes-Benz Certified, un standard care oferă asigurarea că aceste vehicule au revizie valabilă cel putin 3 luni sau pentru următorii 20.000 km (pentru camioane cu MMA până la 12 tone) sau 30.000 km (peste 12 t). Totodată vehiculele certificate au inspecțiile tehnice legale valabile pentru cel puțin trei luni. În plus, anvelopele tuturor camioanelor certificate vor avea un profil al pneurilor de cel puțin 6 mm. Un alt element integrant al angajamentului de calitate îl reprezintă garanția de 12 luni care acoperă grupul moto-propulsor, valabilă în toată Europa, fără restricții de kilometraj. Opțional, se poate oferi chiar și o garanție de 24 de luni a grupului moto-propulsor.

Eticheta Mercedes-Benz Certified va fi acordată numai camioanelor Mercedes-Benz cu o vârstă de maximum cinci ani și un rulaj de maximum 500.000 de kilometri.

Spre deosebire de alte certificări similare din piață, Mercedes-Benz vine și cu o noutate: dreptul de a înlocui camionul rulat cumpărat cu un altul în termen de 14 zile

Standardul Mercedes-Benz Certified va înlocui actualul sistem de clasificare în funcție de raportul preț-performanță (în categoriile Aur, Argint și Bronz), disponibil din martie 2021 în toate țările TruckStore. TruckStore a fost lansat în România în iunie 2019, ca un proces de rebranding al diviziei de Autocamioane Rulate, ce are o istorie mult mai amplă în cadrul operațiunilor Mercedes-Benz în țara noastră. Vânzările de camioane rulate la nivel național au crescut progresiv în ultimii ani, atingând un record de aproape 800 de unități vândute în 2020.

Articole similare

Ad