Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ministrul de interne, vizita de lucru la frontiera Nadlac

Ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, a efectuat, duminica, 5 aprilie, o vizita de lucru pe granita de vest, la punctele de trecere a frontierei Nadlac II si Nadlac I, pentru a verifica la fata locului cum se desfasoara tranzitul camioanelor de marfa, respectiv al autoturismelor.
 
Vizitele de lucru de astazi la cele doua puncte de pe frontiera, precum si cea de ieri la PTF Calafat, au ca scop verificarea modului de functionare a culoarului realizat din Romania, astfel incat timpii de asteptare sa fie limitati la minim. ,,Daca exista probleme pe zona de autoturisme pe Nadlac I, o sa gasim solutii sa bifurcam traficul si acolo, astfel incat sa degajam intrarea in tara de pe Nadlac I, discutand cu specialistii, cu colegii de la Politia de Frontiera, cu colegii de la Ministerul Transporturilor, cu autoritatile locale, astfel incat sa facilitam si intrarea in tara pentru ca evident, suntem preocupati sa fie o fluenta cat mai buna pentru tot tranzitul de la frontiera de vest", a spus Vela, duminica, dupa controlul efectuat in Vama Nadlac.
 
Ministrul a multumit pentru eforturile depuse tuturor angajatilor din Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Sanatatii, Ministerul Transporturilor, Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Apararii Nationale si autoritatilor locale care isi desfasoara activitatea in aceste puncte de frontiera si fac posibil ca timpii de asteptare sa fie redusi in conditiile date, iar controlul si tranzitul de marfuri sa se realizeze fara probleme. El a amintit ca prioritar este tranzitul de marfa. ,,Pentru noi a fost si este prioritar tranzitul de marfa, mai ales ca exista acest culoar, intrare din Ungaria spre Romania si iesirea spre Bulgaria si in aceasta idee am dorit sa limitam cat mai mult timpul de asteptare la intrarea in tara. In acelasi timp, am creat si unele facilitati pentru soferii de pe trailere si TIR-urile care aduc marfa in Romania si in aceasta ipoteza si idee de a ajuta traficul de marfa am impartit tot ceea ce intra in Romania in zona de autoturisme, pe Nadlac I si in zona de camioane, pe Nadlac, aici, pe autostrad’’, a afirmat Vela.
Sursa foto: presshub.ro

Articole similare

Ad