Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noua jucatori din comertul modern exploateaza peste 950.000 mp de spatii de depozitare

Potrivit Dunwell, in zona Munteniei se regasesc 14 centre de distributie, care acopera o suprafata de 615.000 m2, ceea ce inseamna peste doua treimi din suprafata totala a depozitelor (950.000 m2), din care sunt aprovizionate marile magazine ale celor noua lanturi importante de retail din Romania.
In zona capitalei se regasesc cele mai multe investitii in depozite, peste 400.000 m2 fiind reprezentati de proiecte situate in zonele de vest (Carrefour, LIDL, Profi, Cora), Nord (Auchan, Carrefour, Metro, REWE, Mega Image), dar si sud (Mega Image).
Din cei aproximativ 250.000 m2 de depozite din zona Transilvaniei sunt aprovizionate zilnic retelele a cinci retaileri internationali cu sute de magazine in centrul si vestul tarii: Kaufland, Carrefour, LIDL, Profi si grupul REWE.
Clujul si imprejurimile raman principala atractie de investitii in depozite pentru sectorul FMCG, aici fiind concentrate spatii de depozitare de aproximativ 180.000 m2.
Lanturile de retail LIDL, Profi si REWE din zona Moldovei sunt aprovizionate zilnic din depozitele proprii in Roman si Bacau, care totalizeaza peste 85.000 m2
Cea mai mare pondere a depozitelor este concentrata in Roman, acolo unde LIDL si Profi au peste 70.000 m2.

Articole similare

Ad