Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Østberg va participa la ultima etapă a Campionatului Național de Raliuri, Tess Rally din Brașov, pilotând un Citroën C3 Rally2

  • Foto: Trust Motors

Mads Østberg, pilotul norvegian cu peste 250 de starturi în raliuri, inclusiv 139 la cel mai înalt nivel în Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), vine în România pentru a participa la ultima etapă a Campionatului Național de Raliuri, Tess Rally Brașov, care are loc în weekendul 27-29 octombrie. Østberg a obținut o victorie notabilă la Rally de Portugal (WRC) în 2018 și a obținut 18 podiumuri în cariera sa.

După ce a câștigat cu succes Raliul Ungariei, ultima etapă a Campionatului European de Raliuri (ERC) și a ocupat locul 1 în clasamentul general, Mads Østberg a acceptat invitația, făcută de CB Rally Vest și DTO Rally, de a concura în România. Trust Motors, importatorul oficial al mărcii Citroën în țară, împreună cu Citroën Racing, au contribuit la venirea sa în România.

La etapa de la Brașov, Østberg va concura cu o mașină de ultimă generație, Citroen C3 Rally 2, pusă la dispoziție de echipa DTO Rally. Acesta va avea oportunitatea de a testa ultimele evoluții ale mașinii și de a se bucura de probele ofertante ale etapei din Brașov.

Mads Østberg a avut un succes deosebit în cariera sa, susținut de-a lungul anilor de Citroën Racing și câștigând titlul mondial la WRC2 în 2020 la volanul unui Citroën C3 R5.

Articole similare

Ad