Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Plata la 90 de zile pentru taxa de drum din Cehia cu DKV

In calitate de lider de servicii de mobilitate, DKV urmareste in permanenta evolutia sistemelor de taxare din Europa si vine cu solutii pentru transportatori. Astfel, autoritatile cehe au promovat in luna mai o decizie care a prelungit termenele de plata pentru taxa de drum in regim postpay pana la 90 de zile sau final de iulie. DKV a ales sa sustina aceasta decizie, fiind prima companie care a oferit facilitatea mai departe clientilor sai. Astfel, companiile care au contract pentru decontarea taxei de drum din Cehia prin DKV pot beneficia de acest ajutor la indemana, asigurandu-si un plus de lichiditate in aceasta perioada.
 
„Solidaritatea este esentiala in aceste vremuri. Prin transpunerea acestei facilitati catre transportatori dam din nou substanta sloganului nostru definitoriu, You Drive, We Care. Am incredere ca impreuna vom depasi orice provocare economica”, a declarat Catalin Constaninescu, Managing Director DKV Romania. 
 
Recent DKV a mai pus la dispozitia transportatorilor servicii in premiera pentru Romania, cum ar fi prima solutie completa pentru tranzitarea Bulgariei, odata cu trecerea la taxarea digitala, prin satelit. 

Articole similare

Ad