Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Primele importuri de SUV-uri chinezesti Aiways U5 au ajuns in Germania

BLG Logistics a preluat primele importuri din Europa de vehicule electrice produse de start-up-ul chinez Aiway. Astfel, 53 de SUV-uri electrice cu baterii – modelul Aiways U5 – au fost descarcate la AutoTerminal Bremerhaven in Germania, pe 24 iulie, acestea fiind livrate cu ajutorul liniei maritime Wallenius Wilhelmsen Ocean (WW Ocean).

Vehiculele produse la fabrica Aiways din Shangrao, China, sunt destinate vanzarii in Franta, dar sunt in prezent depozitate in terminalul BLG, astfel incat compania sa se poata ocupa de controlul calitatii si de vamuire.

BLG Logistics a spus ca ponderea vehiculelor electrice a crescut in ultimii ani, iar pe masura ce volumele cresc exista cerinte noi privind arhitectura portului. Lanturile de aprovizionare au fost imbunatatite pentru eficienta in manipularea vehiculelor conventionale cu motor cu combustie interna, dar furnizorii de servicii logistice trebuie acum sa se adapteze la vehicule cu caracteristici foarte diferite. „In manipularea si transportul marfurilor portuare, greutatea vehiculului este un aspect esential”, a declarat compania intr-un comunicat. „Greutatea mai mare datorata bateriilor afecteaza din ce in ce mai mult atat volumele de incarcare, cat si capacitatea camioanelor si a vagoanelor feroviare.”

Vanzarile vehiculelor Aiways U5 vor incepe in Germania in aceasta vara, urmate de vanzari in Franta, Norvegia, Elvetia si Olanda.

Articole similare

Ad