Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Seria conferintelor Tranzit a inceput la Suceava

Deja traditionala conferinta organizata de revista Tranzit pentru operatorii din zona Moldovei s-a desfasurat anul acesta, pentru prima data, la Suceava, intr-un judet care concentreaza cel de-al cincilea parc auto din Romania, parc auto romanesc, fara filiale ale unor multinationale, asa cum este cazul celorlalte zone din Top 5.
Reprezentantii autoritatilor si profesionistii pietei au dezbatut si de aceasta data subiectele de maxim interes pentru orice firma ce activeaza in industria de transport – Pachetul Mobilitate 1, Brexit, criza de soferi, dumpingul social, formularul A1 etc. – si au primit noi sfaturi referitoare la un control mai bun al costurilor, teme despre care puteti citi pe larg in urmatoarele pagini ale revistei.

Iar Tranzit a premiat cele mai eficiente companii de transport marfa din regiunea Moldovei pentru rezultatele obtinute in anul financiar 2017. Prima pozitie, la nivel regional, a fost adjudecata de compania suceveana Express Euroscan, care in topul celor mai eficienti operatori de transport analizati de Tranzit la nivel national ocupa pozitia 60. Locul al doilea a fost ocupat tot de o companie din judetul Suceava, Anasped (pozitia 65 la nivel national), si podiumul a fost completat de HTR Spedition, companie care la nivel national s-a clasat pe locul al 69-lea, fiind, de altfel, si singura prezenta cu capital strain din topul regional. Ca de fiecare data, premiile pentru cei mai eficienti transportatori au fost acordate in functie de criterii de performanta precum profitabilitate, volum de activitate, investitii, active etc.
De asemenea, Alin Cretu (ATM Bucovina) si Adrian Pop (APTE 2002) au fost recompensati cu „Premiul pentru Implicare si Devotament in Interesul Breslei Transportatorilor“.
Va asteptam pe 30-31 mai la urmatorul nostru eveniment, ExpoTranzit, la Cluj-Napoca (Grand Hotel Italia).

Articole similare