Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

SSI Schaefer revolutioneaza pickingul cu ajutorul robotilor

Cu ocazia LogiMAT 2019, SSI Schaefer a prezentat o aplicatie dezvoltata in colaborare cu specialistii in roboti FPT care faciliteaza pickingul de unitati mici si poate fi folosita in industriile de e-commerce, healthcare & cosmetics sau eGrocery. Robotii pentru selectarea pieselor de inalta performanta pot fi integrati fara probleme in sistemele existente.
SSI Schaefer detine unul dintre cele mai largi portofolii de robotica pentru diferite domenii de aplicare pe piata, care pot fi adaptate cerintelor individuale ale industriei, cum ar fi timpii de livrare tot mai scurti.

Modulele propriului software de logistica WAMAS® fac robotii mai inteligenti si se potrivesc cu aplicatiile logistice holistice. Componenta centrala a robotului de control este ceea ce se numeste Robot Material Flow Controller (RMC), care proceseaza datele vizuale 3D, pe care le utilizeaza apoi pentru a seta miscarile robotilor. Designul modular al WAMAS® permite crearea de solutii personalizate. Prelucrarea imaginilor industriale este una dintre tehnologiile cheie ale automatizarii. Poate fi folosit pentru a controla inteligent masinile, a automatiza procesele si a verifica elementele. Mai mult, sistemele corespunzatoare verifica criteriile de calitate si furnizeaza date valoroase pentru optimizarea proceselor. Pe baza acestui know-how, SSI Schaefer ofera utilizatorilor conexiunile necesare software-ului, hardware-ului intralogistic si prelucrarii imaginilor industriale dintr-o singura sursa.

Articole similare