Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TruckStore, brandul de rulate al Mercedes-Benz Trucks, oficial pe piata din Romania

Daimler Trucks isi dezvolta operatiunile din Romania si lanseaza TruckStore, un brand nou, dedicat vanzarilor de autocamioane rulate. Noua platforma beneficiaza de un stoc de circa 250 de unitati, autovehicule multibrand, de diverse tipuri si marimi, centrul din Romania devenind astfel a 28-a unitate in cadrul retelei TruckStore, prezenta in 15 tari europene, cu un volum de vanzari de peste 20.000 de camioane pe an si o cifra de afaceri de aproximativ 600 de milioane de euro. 
TruckStore, platforma dedicata vanzarilor de autovehicule comerciale grele rulate, a fost lansat, ieri, 27 iunie, intr-un cadru festiv alaturi de clienti si presa de specialitate.
 De fapt, conceptul german a intrat pe piata romaneasca ca parte a procesului de rebranding al diviziei Autocamioane Rulate din cadrul Mercedes-Benz Romania, iar sediul din Chitila, judetul Ilfov, aflat pe Soseaua e centura a Capitalei la km 62, a devenit de ieri punct de vanzari si servicii TruckStore. „Lansarea TruckStore in Romania reprezinta o noua etapa de dezvoltare pe piata locala si un pas important in consolidarea pozitiei de lider in piata autovehiculelor comerciale grele rulate. Dezvoltarea impresionanta a acestui segment, cu o crestere a vanzarilor de peste 100% in ultimii trei ani, este dovada planificarii strategice si rezultatul profesionalismului si muncii de echipa a departamentului Autocamioane Rulate din cadrul Mercedes-Benz Romania”, a declarat Valeriu Zaharia, Managing Director Truck & Bus Mercedes-Benz Romania. Reteaua internationala TruckStore ofera acces la un portofoliu de autovehicule multi brand, de diverse tipuri si vechimi, de la capete tractor pana la remorci si semiremorci rulate. Vehiculele aflate in parcul auto al TruckStore sunt clasificate in trei categorii, in functie de raportul calitate/pret: Gold, Silver si Bronze. Cele mai multe unitati sunt cele din categoria Silver, cu o vechime nu mai mare de sase ani si care beneficiaza, printre altele, si de garantia TruckStore *(pentru vehiculele selectate), precum si de Inspectie tehnica in conformitate cu standardele companiei. Valabila pentru grupul motor-propulsor, garantia TruckStore minimizeaza riscul de pierderi in cazul avariilor neasteptate, dupa cum au explicat oficialii companiei prezenti la evenimentul de lansare. Astfel, camioanele care beneficiaza de aceasta garantie, valabila pe intreg teritoriul UE, cu o procedura de accesare este simpla si lipsita de birocratie, pot accesa centrul de revendicare a garantiei, disponibil 24h pe zi, 7 zile pe saptamana. 
Oficialii Truck & Bus Mercedes-Benz Romania au mai spus despre noul brand ca ofera o gama larga de servicii pentru nevoile clientilor sai, de la achizitie de camioane, servicii financiare si Trade-in, pana la suport pentru clientii din afara Romaniei, care pot achizitiona camioane de la TruckStore Romania, acestia beneficiind de servicii de suport, ce acopera toate procedurile si formalitatile necesare pentru export. 
Odata cu inaugurarea sediului din Chitila, a devenit disponibila in limba romana si platforma online – www.truckstore.com, prin intermediul careia stocul national de autovehicule TruckStore este actualizat in timp real.

Articole similare

Ad