Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Usoara crestere a cotei de piata pentru MHS Truck & Bus in 2019

In cadrul conferintei anuale, MHS Truck & Bus a anuntat rezultatele pentru 2019 care, in conditiile unei piete de vehicule grele noi aflata in scadere, a inregistrat o crestere de 0,8% a cotei de piata fata de 2018. Importatorul si distribuitorul camioanelor MAN a inregistrat si o dublare a numarului de contracte de service si o crestere de 13,2% a lucrarilor. Pe segmentul de comerciale grele noi pentru constructii cota de piata inregistrata a fost de 26%.

La nivelul intregului grup, Automobile Bavaria si MHS Truck & Bus au raportat o cifra de afaceri de 415 milioane de euro, in crestere cu 12,4% raportat la 2018. Doar in Romania MHS Holding a vandut 4.693 de unitati, automobile noi si rulate vandute prin reteaua de dealeri Automobile Bavaria, precum si camioane si autobuze vandute prin MHS Truck & Bus.
Statistica inmatricularilor de vehicule comerciale mari arata o scadere a pietei de 8%. „MAN a reusit sa castige cota de piata in crestere cu 0,8% in conditiile unei scaderi a pietei. Astfel, am reusit sa livarm in jur de 1.270 de unitati (noi, rulate si autobuze). Cele mai vandute modele au fost din gama vehiculelor de constructii si specializate“, a declarat Claudia Iordache director executiv MHS Truck & Bus.
Pe piata vehiculelor de constructii si specializate grele noi, MHS Truck & Bus a inregistrat o cota de piata de 26%, adjudecandu-si astfel pozitia de leader. Cele mai solicitate modele in 2019 au fost MAN TGX 18 t 4×2 (autotractor), MAN TGS 41 t 8×4 (autobasculanta) si MAN TGS 35 t 8×4 (autobetoniera). MHS Truck & Bus Group a livrat si cateva flote in 2019. Astfel, pe segmentul de transport international grupul a livrat o flota de peste 30 de camioane si doua flote de peste 20 de camioane, iar pe segmentul de transport distributie o flota de peste 30 de camioane. Segmentul dedicat transportului de pasageri a fost mai slab reprezentat in 2019, MHS livrand doar sapte unitati catre clientii sai.

Articole similare

Ad