Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

Videoconferinta LIVE – „Impactul COVID-19 in piata de distributie farmaceutica“

Privita prin prisma distribuitorilor si importatorilor de medicamente, industria farmaceutica este una de succes, cu cresteri importante in ultimii ani. Spre exemplu, anul trecut cei 1.573 de agenti economici cu COD CAEN 4646 au realizat impreuna o cifra de afaceri de 32,2 miliarde de lei (circa 7 miliarde de euro). 
Pandemia COVID-19 nu a ocolit insa nici acest sector, pornind de la recomandarile venite pe canalele oficiale si terminand cu restrictiile din perioada de izolare, predictia comportamentului de consum privind medicamentele a devenit si ea mai greu de gestionat, cel putin pe alte tipuri de substante, volumele au inregistrat scaderi, atat pe medicamentatia pentru boli cronice, cat si pe zona de OTC-uri, produse fara reteta, afectiuni digestive sau produse pentru raceala si gripa. Acest lucru, evident, a produs efecte si in operatiunile logistice pentru produsele farma, foarte intense in anumite perioade si nu neaparat mai relaxate dupa aceste perioade, ci mai degraba distribuitorii incearca sa gaseasca solutii de eficientizare in contextul actual.
„Impactul COVID-19 in piata Pharma din Romania“ isi propune sa analizeze care sunt provocarile si oportunitatile aduse de COVID-19 si cum au facut fata momentului jucatorii din domeniu. Pornim de la volume si trecem prin toate etapele logisticii farmaceutice alaturi de invitatii nostri: Sorin David, Supply Chain Director A&D Pharma, Alexander Pavlov, Managing Director FM Logistic Romania, Alexandru Constantinescu, director general Alex International Transport 94, Catalin Gruianu, Director Operational DONA. Logistica.


 
Va asteptam alaturi de noi joi, 16 iulie, incepand cu ora 14:30 atunci cand vom fi LIVE pe Facebook, Youtube si LinkedIn. 

Articole similare

Ad
Ad