Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

VTEX reunește liderii comerțului digital pe 7 iunie la Barcelona

  • Foto: VTEX

VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț digital care permite brandurilor B2C și B2B să-și gestioneze operațiunile la nivel global, organizează evenimentul VTEX CONNECT EUROPE în Barcelona, oferind oportunitatea de a seta tendințele din industrie în Europa.

Comerțul digital înregistrează o rată ridicată de penetrare în economiile globale de top. Conform unui studiu realizat de compania germană de consultanță ECDB, ecommerce-ul a crescut constant în ultimii șapte ani, cu estimări că va depăși 750 de miliarde de dolari până în 2027.

VTEX va aduce la un loc întregul ecosistem de comerț digital pentru a facilita schimbul de cunoștințe și oportunitățile de afaceri. Aproape 3.000 de specialiști din domeniul comerțului din întreaga lume sunt așteptați să se reunească și să se conecteze la evenimentul VTEX Connect Europe, care a avut deja succes în New York, Sao Paulo și Mexico. Evenimentul va avea loc pentru prima dată pe continentul european, la Palau de Congressos de Catalunya din Barcelona, pe 7 iunie.

„Considerăm că este esențial să oferim profesioniștilor din industrie spațiul potrivit în care să ofere conținut specializat, soluții digitale și informații despre piață pentru a-i ajuta să ia decizii profitabile pentru afacerile lor. Barcelona a devenit punctul de întâlnire pentru unul dintre cele mai relevante evenimente de comerț digital și rețele din sector și suntem încântați să aducem VTEX Connect în Europa pentru prima dată.”,

a declarat Santiago Naranjo, Chief Revenue Officer (CRO) la VTEX.

Speakeri de talie mondială din întreaga lume vor urca pe scenă la evenimentul VTEX Connect Europe, împărtășindu-și expertiza și prezentând perspective inovatoare pentru viitorul comerțului. Peste 30 de experți internaționali reprezentativi pentru industrie vor aborda discuții și workshop-uri cu subiecte variate, incluzând inovația, pragmatic composability, Women in Tech, strategiile de comunicare, comportamentul consumatorilor, ceea ce fac brandurile pentru a transforma piața, Gen AI și strategiile centrate pe client, printre altele.

Membrii din top management ai unor companii, precum VTEX, LinkedIn, NASA, OBI, Whirlpool, Santander, AWS, RedCloud și Valtech se vor număra printre speakerii evenimentului. De asemenea, invitații speciali își vor împărtăși poveștile, cunoștințele și concluziile practice, pentru a oferi participanților o experiență cu adevărat utilă.

Evenimentul dispune de o platformă unde profesioniștii din comerțul digital pot accesa sesiuni prezentate de experți de top în retail, comerț digital, B2B, marketing digital și soluții pentru afaceri digitale. Scopul platformei fiind acela de a promova cunoștințele practice prin cele mai recente tendințe și de a prezenta povești de succes, facilitând conexiunile și afacerile. Totodată, va fi un mediu propice pentru prezentarea celor mai inovatoare soluții și pentru a învăța cum să se optimizeze operațiunile și strategiile pentru a duce afacerile digitale la următorul nivel. Cei interesați să participe la eveniment își pot cumpăra bilete de pe https://content.vtex.com/europe/.

Articole similare

Ad