Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

VW prezintă primele schițe ale noului pick-up Amarok

Dezvoltat de o echipă comună din Australia și Europa, noul Volkswagen Amarok va debuta în 2022, urmând să fie produs în Africa de Sud și în Argentina. Pick-up-ul, care împarte platforma cu Ford Ranger, și-a făcut acum debutul prin două schițe de design.

Volkswagen Amarok și-a făcut debutul în 2010 și era fabricat în Hanovra, însă acum, cu noua generație, va fi construit în Pacheco, Argentina. Totdată, modelul ar urma să fie fabricat și în orașul sud-african Silverton. În ultimul deceniu, peste 800.000 de pick-up-uri Amarok au fost vândute la nivel global. În Europa, noul VW Amarok va putea fi comandat la finalul anului viitor.

Despre noul vehicul, Volkswagen spune că nu doar că are un aspect complet nou, atât în exterior, cât și la interior, dar beneficiază și de o echipare mai extinsă față de actuala generație. Ajuns la a treia generație, Amarok are mult mai multe sisteme de asistență pentru șofer și știe cum să impresioneze clienții în ceea ce privește conectivitatea. Volkswagen spune că în 2022 acesta va veni cu inovații care nu au mai fost văzute până acum în segmentul pick-up-urilor.

Articole similare

Ad
Ad