Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Wielton, din nou partener al Professional Drivers

În Polonia a început în aprilie a șasea ediție a celei mai ample acțiuni sociale din domeniul transportului și logisticii, Professional Drivers, apărute la inițiativa Volvo Trucks Polska și devenite în timp tot mai populare, prin care conducătorii auto tineri au ocazia să-și îmbunătățească gratuit abilitățile, sub îndrumarea unor instructori profesioniști, astfel încât să fie cât mai bine pregătiți pentru a lucra în domeniu. Scopul proiectului este creșterea siguranței rutiere și îmbunătățirea calificării viitorilor angajați din transport, dar și promovarea meseriei de șofer profesionist în rândul tinerilor, al femeilor și al celor care au permis categoriile C+E și nu lucrează în transport, însă se gândesc să-și schimbe meseria. În plus, se mai urmărește creșterea nivelului de conștientizare, din partea populației, a responsabilităților pe care le are un conducător auto profesionist. Proiectul este cu atât mai important cu cât criza de șoferi calificați din Polonia continuă.

Ca și anul trecut, partea teoretică se organizează sub formă de training online și de această dată a fost împărțită în șapte teme (condus în siguranță și defensiv, pregătirea camionului pentru încărcare și descărcare ș.a.). Iar trainingul practic le dă participanților posibilitatea de a obține un certificat Professional Driver ce le confirmă pregătirea pentru această profesie.

Wielton este și în 2021 parte a acestei inițiative deoarece crede în obiectivele pe care ea și le propune, iar siguranța și responsabilitatea socială sunt în topul priorităților și valorilor sale. În plus, conducerea companiei crede că, mai ales în perioade ca aceasta de pandemie, rolul șoferilor profesioniști este extrem de important, și de aceea populația trebuie să conștientizeze importanța lor pentru economie și comerț.

Articole similare

Ad