Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Wizz Air a anunțat noi rute din România spre Turcia

Operatorul aerian Wizz Air introduce noi rute din România către Turcia, care vor fi disponibile etapizat începând cu luna aprilie 2023.

O rută va fi disponibilă din Iași către Istanbul, iar celelalte două din Cluj-Napoca, respectiv București, spre Antalya, a citat Agerpres, potrivit unui comunicat de presă.

Cu această ocazie, pasagerii români din Iași vor putea vizita Istanbulul, cel mai mare oraș al Turciei, recunoscut drept centrul cultural și financiar al țării. Cele mai cunoscute atracții din Istanbul fiind moscheea Hagia Sophia, Palatul Topkapî, reședința Sultanilor Otomani, moscheea Sultan Ahmed – faimoasă pentru decorațiunile sale din ceramică albastră, precum și cel mai mare bazar acoperit, Grand Bazaar.

În plus, pasagerii din București și Cluj-Napoca vor avea zbor către Antalya, un important resort din regiunea Mării Mediterane, celebru pentru străzile sale întortocheate, casele vechi din lemn și zidurile orașului antic. Orașul este cunoscut drept „perla Rivierei Turciei” pentru apa sa limpede, viața de noapte, excursiile cu barca, numeroasele locații pentru plajă și obiectivele unice care datează din Antichitate. În plus, Antalya oferă o mulțime de opțiuni all-inclusive destinate familiilor pentru o vacanță minunată.

Zborurilor din București către Antalya vor începe din 19 mai – în zilele de luni, miercuri și vineri, din Cluj-Napoca către Antalya din 18 mai – joi și duminică, și din Iași către Istanbul – din 4 aprilie – în fiecare marți, joi și sâmbătă. Biletele pot fi cumpărate online de pe site-ul Wizz Air, precum și prin intermediul aplicației pentru mobil la prețuri de la 119 lei/segment/persoană.

Articole similare

Ad