Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Doi soferi de la Wheels Spedition, pe primele locuri in clasamentul Scania Driver Support

Scania Romania a realizat topul Scania Driver Support (SDS) pentru a premia soferii din companiile cu cele mai bune rezultate in ceea ce priveste transportul economic, monitorizate prin intermediul sistemului Scania Communicator C200, care urmareste parametrii de utilizare a vehiculului si stilul de condus al soferului. Acest demers este doar una dintre modalitatile prin care Scania isi demonstreaza preocuparea pentru un transport cat mai sustenabil.
Topul SDS a fost realizat pentru camioanele care efectueaza transport pe distante lungi, tinand cont de distanta parcursa (peste 80.000 km/an), informatiile din Scania Driver Support (anticipare, mers in panta, franare), mers din inertie, viteza medie si consum optim.
 

Anul trecut cele mai bune performante au fost obtinute de Catalin Voicu, sofer al companiei Wheels Spedition, care conduce un Scania R440 si a obtinut, pe o distanta de 127.448 km, o medie generala SDS de 98% (99% pentru anticipare, 95% mers in panta, 100% pentru folosirea franelor), peste 27,1% mers din inertie, o viteza medie de 68,3 km/h si un consum mediu de 28,5 l/100 km.
Urmatorul clasat este tot un sofer de la compania Wheels Spedition, Tudorica Guta, cu un rulaj de 143.781 km, o medie generala SDS de 97% (99% pentru anticipare, 93% mers in panta, 100% pentru folosirea franelor), peste 24,8% mers din inertie, o viteza medie de 71,1 km/h si un consum mediu de 28,5 l/100 km.
Rares Motoaca, responsabil Scania Driver Support in cadrul Scania Romania, arata ca „datorita celor peste 1.776 de vehicule Scania de pe traseu, conectate intre ele, am avut posibilitatea sa observam o mai buna exploatare a vehiculelor si o scadere constanta a consumului de carburant. Pe langa optimizarile facute de Scania, pregatirea soferilor si cresterea gradului de constientizare a ceea ce inseamna autonomie operationala totala si sustenabilitate contribuie semnificativ la mentinerea unui consum optim.”

Articole similare

Ad