Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hankook plănuiește o platformă de date AI cu Amazon Web Services și Snowflake

O platformă integrată de date AI pentru a îmbunătăți performanța și calitatea anvelopelor: acesta este planul pe care producătorul de anvelope premium Hankook îl urmărește împreună cu holdingul Hankook & Company, cu specialiștii americani în cloud și software Amazon Web Services (AWS) și Snowflake.

Ecosistemul digital ar trebui, de asemenea, să contribuie la dezvoltarea tehnologiei de conducere autonomă, la creșterea eficienței în dezvoltarea produselor și la creșterea calității prin analiza datelor de producție. Prin intermediul platformei, Hankook dorește să integreze ferm deciziile bazate pe date în cultura sa corporativă și să crească valoarea companiei prin disponibilitatea optimizată a datelor. Producătorul de anvelope intenționează, de asemenea, să extindă procesele de dezvoltare digitală de-a lungul întregului lanț valoric, permițând angajaților să facă mici inovații într-un mediu de lucru bazat pe sistem.

Hankook & Company colaborează cu AWS și Snowflake pentru a stabili o infrastructură optimizată de analiză a datelor, încorporând soluții bazate pe cloud și expertiza platformei. Proiectul își propune să construiască un mediu integrat de analiză a datelor care să utilizeze cele mai recente tehnologii de inteligență artificială (AI) și de învățare automată (ML). Proiectul va valorifica mediul de data lake (depozit de date natural/brut) și infrastructura de analiză AWS, inclusiv Sagemaker și AutoML, și va avea Snowflake ca depozit de date pentru a promova migrarea în cloud și transformarea digitală.

Optimizarea bazată pe date a produselor existente și viitoare

Platforma de analiză a datelor bazată pe cloud găzduiește atât date interne, cât și externe, de la cercetarea și dezvoltarea Hankook, producția și evaluările de calitate, precum și din surse precum furnizorii de mobilitate sau sondajele Voice of Customer (VOC). Platforma nou construită este menită să devină un instrument de îmbunătățire a performanței și calității anvelopelor. Aceasta va integra și va analiza datele obținute în urma testelor de performanță și a feedback-ului clienților pentru anvelopele specifice vehiculelor electrice, seria Hankook „iON”, pentru a le îmbunătăți performanța.

În plus, compania va folosi analiza integrată a datelor de funcționare a vehiculului și a datelor externe pentru a dezvolta tehnologia de conducere autonomă. Hankook & Company își propune, de asemenea, să crească eficiența dezvoltării de noi produse și să abordeze problemele de calitate prin analiza datelor de fabricație. Compania, în mod colectiv și indiferent de locația filialelor și a angajaților săi, va putea utiliza o platformă integrată pentru a avea acces liber la date, pentru a identifica noi oportunități de afaceri, pentru a atinge obiectivele strategice și pentru a spori competitivitatea prin schimbul de date și colaborarea tehnologică cu companii externe.

Seong-jin Kim, Chief Digital Officer (CDO) și Chief Information Officer (CIO) al Hankook & Company, a declarat: „Odată cu dezvoltarea inteligenței artificiale generative, AI trece printr-un punct de inflexiune, este nevoie de o platformă care să colecteze și să utilizeze în mod liber datele interne și externe pentru a le aplica în afaceri” și că „prin utilizarea tehnologiei și soluțiilor excelente ale Amazon Web Services și Snowflake, vom maximiza capacitățile noastre de AI și vom accelera călătoria noastră pentru a spori competitivitatea produselor în domenii precum vehiculele electrice și anvelopele inteligente”. AWS este cea mai mare companie de servicii în cloud din lume, furnizând servicii IT de calcul, stocare, baze de date, analiză, inteligență artificială, IoT și securitate pentru întreprinderi. Snowflake, cu sediul în Montana, SUA, este un software SaaS bazat pe cloud care ajută la stocarea, procesarea și analiza eficientă a unor volume mari de date. Snowflake a devenit celebră după ce Warren Buffett a investit în companie, fondată în 2012. În noiembrie 2021, Snowflake a început operațiunile în Coreea de Sud odată cu înființarea unui birou local.

Articole similare

Ad