Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Maersk a început să recupereze navele roșii emblematice ale Hamburg Süd

La 6 ani de la achiziționarea de către Maersk a transportatorului german Hamburg Süd în cadrul unei tranzacții majore, flota acestuia din urmă a început să își schimbe încet culorile, trecând de la roșu la albastru deschis.

Fosta navă Cap San Nicolas a Hamburg Süd a părăsit recent șantierul naval Besiktas și se numește acum San Nicolas Maersk, îmbrăcată în culoarea albastru deschis patentată de Maersk, denumită „Pantone Maersk Blue”.

În plus, nava a fost îmbrăcată în noul design de culoare al Maersk, lăsând atât scrisul, cât și steaua cu 7 colțuri albe în loc de negru. Maersk a achiziționat transportatorul german pentru 3,7 miliarde de euro în 2017 de la familia germană Oetker, a cărei proprietate asupra Hamburg Süd datează din anii 1950. În anii următori, Maersk a lăsat transportatorul să își păstreze numele și culoarea, dar în luna februarie a acestui an, Maersk a ales să retragă numele Hamburg Süd. Mai multe alte filiale au fost absorbite de marca Maersk pentru a raționaliza serviciile pentru clienți.

Articole similare

Ad