Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Jungheinrich: Săptămâna Verde la Colegiul „Virgil Madgearu“ din Ploiești

Grupul Jungheinrich România, lider pe piața de echipamente intralogistice, a organizat un eveniment de plantare de arbuști la Colegiul Economic „Virgil Madgearu“ din Ploiești. Evenimentul a avut ca temă conceptul de sustenabilitate, iar arbuștii au fost transportați pe un stivuitor Jungheinrich EFG 320 cu baterie Li-Ion, o soluție ecologică pentru manipularea materialelor.

La eveniment au participat peste 50 de elevi și profesori ai colegiului, precum și reprezentanți ai Grupului Jungheinrich România. Împreună, aceștia au plantat copaci, reprezentând diverse specii de arbori, din care și o magnolie – simbolul nobleței, purității și dragostei față de natură – un exemplu perfect al modului în care putem să trăim în armonie cu mediul înconjurător și să îi arătăm dragoste și respect. Aceasta va trăi într-un mediu nepoluat și va fi îngrijită, astfel încât să crească frumoasă și sănătoasă.

În timpul evenimentului, elevii au fost îndrumați de către experții în sustenabilitate din cadrul Grupului Jungheinrich România și de către profesorii de la colegiu, care le-au explicat importanța plantării de copaci pentru mediul înconjurător și pentru îmbunătățirea calității aerului.

În plus, reprezentanții Jungheinrich le-au prezentat elevilor avantajele utilizării bateriilor Li-Ion în stivuitoare, precum și beneficiile acestor soluții pentru mediu. Aceste baterii sunt mai ecologice decât cele tradiționale, deoarece nu emit gaze toxice și nu necesită întreținere periodică.

„Suntem foarte mândri să organizăm acest eveniment ecologic și să promovăm conceptul de sustenabilitate. Suntem convinși că aceste acțiuni pot contribui la îmbunătățirea calității mediului înconjurător și la conștientizarea importanței protejării naturii”, a declarat purtătorul de cuvânt la eveniment din partea Jungheinrich.

Evenimentul s-a încheiat cu prezentarea proiectelor de robotică ale elevilor Colegiului Economic „Virgil Madgearu“. Inspirați de conceptul de sustenabilitate și protejarea naturii, micii inventatori s-au folosit de surse regenerabile și de principiul electrolizei pentru a propulsa roboții. Prin aceasta inițiativă, Jungheinrich România încearcă să determine și alte companii locale să se alăture acțiunilor de protejare a mediului și de adaptare a conceptului de sustenabilitate în cadrul companiilor.

Articole similare

Ad