Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Maersk și IB Cargo își extind suprafața de depozitare la 100.000 mp în proiectul logistic pentru distribuție de mobilă

În mai puţin de doi ani de la inaugurarea centrului regional de distribuţie pentru cel mai mare retailer de mobilă european, A.P. Moller – Maersk & iB Cargo au anunţat extinderea operaţiunilor într-un nou depozit. Primul centru de distribuţie deschis in septembrie 2021 are 75.000 mp, în scurt timp fiind nevoie de un al doilea depozit de cross-docking de 8.000 mp, pentru ca în această lună să se extindă din nou ajungând în total la 100.000 mp.

Proiectul logistic creat prin colaborarea Maersk & iB Cargo, prin care oferă soluții logistice personalizate pentru un mare retailer de mobilă, deservind de aici 9 țări din Europa și Balcani, s-a dovedit un mare succes, aducând extinderea rapidă și dorința de a crește și pe alte proiecte de Contract logistics. Întreaga suprafaţă de depozitare de 100.000 mp este situată în parcul industrial CT Park București Vest, fiind parte din Parcul CT București Vest, cunoscut drept poarta de vest a orașului si este situat la km 23 pe autostrada A1.

„Ne adaptăm permanent nevoilor clienților noștri și venim cu soluții flexibile care să le aducă valoare. Personalizarea serviciilor și flexibilitatea fac parte din valorile noastre și alături de cultura de îmbunătățire continuă le aplicăm in toate parteneriatele. Asta ne permite să reacționam rapid și să creștem relații durabile”, a împărtășit Cătălin Putineanu, Fondator și Managing Partner al IB Cargo. După o creștere cu peste 60% a cifrei de afaceri în 2021, în contextul creșterii de 5-6 ori a ratelor la transportul maritim față de 2020, IB Cargo a închis 2022 cu o cifră de afaceri de 82,3 milioane de euro, o creștere de 36% față de 2021.

Articole similare

Ad