Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Auto Total Business Show a strâns peste 44.000 de vizitatori la Romexpo 

În weekendul 10-11 iunie, peste 44.000 de împătimiți ai volanului și tehnologiei auto s-au adunat la Romexpo pentru Auto Total Business Show (ATBS), un eveniment spectaculos organizat de AD Auto Total.

Piloți și atleți de excepție au oferit un spectacol total în materie de viteză, precizie și forță. ATBS a inclus cascadorii riscante, derapaje controlate și demonstrații de forță, oferind o experiență unui weekend plin de adrenalină.

În premieră, în România, vicecampionul mondial la trial moto, Julien Perret a combinat precizia milimetrică a stunt-urilor moto cu umorul de situație pentru a crea momente dramatice și amuzante. Campionii de drift Adrian Liviu Băluț (RO), Cosmin Ciontu (RO), Silvio Gotsev (BG), Ștefan Mladenov (BG) și Florin Costea (RO) au făcut un adevărat spectacol pe circuit, primind aplauze furtunoase din partea spectatorilor. Raya Goranova (BG) a demonstrat că femeile pot excela în lumea motorsportului, realizând derapaje impresionante.

Un spectacol de forță nemaiîntâlnită a fost realizată de colosul Vlad Leahu și echipa sa de Strongmen (Iulian Moțoc, Gabriel Păun, Srieh Mutasem, Ioan Alexandru Cristolovean) care a impresionant publicul cu acțiuni incredibile, precum răsturnări de anvelope de 400 kg, îndreptări cu peste 300 kg, camioane de 14 tone deplasate pe o distanță de 30 de metri în doar 21 de secunde. Iulian Moțoc a reușit să țină în frâu două mașini de competiție care au demarat în direcții diferite.

Evenimentul a inclus și o expoziție de mașini tunate de toate felurile, atrăgând atenția pasionaților de motoare și tehnologie auto. Peste 100 de modele recondiționate și accesorizate până la cel mai mic detaliu au creat un spectacol vizual de excepție pentru public.

„Auto Total Business Show, evenimentul anului în business și tehnologie auto, a atras peste 44 000 vizitatori peste week-end. Au fost două zile de discuții inspirate și prezentări inovatoare, unde profesioniștii din industria reparațiilor auto au avut oportunitatea să se conecteze, să învețe și să descopere noutăți de interes. Workshop-uri practice și prezentări de cazuri de succes au oferit participanților perspective valoroase și soluții aplicabile la provocările curente ale industriei.”,

a precizat Gabriel Zane, Director Marketing, AD Auto Total.

Articole similare

Ad