Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

eCommerce: Platforma CloudCart se extinde în România

CloudCart, platforma profesională de eCommerce-as-a-service, fondată în 2016 de frații Nikolay și Petăr Ilievi în Bulgaria, își extinde activitățile, intrând pe piața din România.

Compania dispune de un software ușor de utilizat care permite automatizarea creării de magazine online. De asemenea, CloudCart oferă un ecosistem complet de parteneriate, instrumente și servicii de asistență special concepute fiecărei piețe pentru a răspunde nevoilor operaționale ale comercianților online.

În prezent, compania activează pe șapte piețe regionale și își propune să înregistreze o creștere de 100% în cel puțin trei dintre acestea, precum Bulgaria, România și Grecia.

În România, CloudCart colaborează deja cu aproximativ 10 magazine active și intenționează să-și consolideze prezența prin încheierea de parteneriate strategice cu bănci și alte companii relevante. În viitor, CloudCart vizează să se extindă în Serbia, Bosnia Herțegovina și Croația.

CloudCart își propune să ofere comercianților online o soluție completă de dezvoltare a afacerii prin intermediul unei abordări de tip eCommerce-as-a-service. Soluția este livrată pe un model SaaS (Software as a Service), însă tehnologia oferită și platforma eStore sunt doar primul pas.

În plus, oferă și campanii de marketing prin e-mail, integrarea cu platforme sociale, abonamente la newsletter și analize avansate despre comportamentul utilizatorilor și performanța magazinului.

Lansată inițial pe piața din Bulgaria și având o extindere rapidă la nivel regional, CloudCart are peste 1.500 de clienți unici în industriile principale, precum tehnologie, fashion și beauty.

„Suntem încântați să fim acum prezenți și în România, o piață cu un potențial uriaș în domeniul comerțului electronic. Prin CloudCart oferim un model de business unic, o soluție de eCommerce-as-a-service perfect adaptată nevoilor magazinelor online locale și suntem pregătiți să ne implicăm activ în creșterea acestora. Planurile noastre de dezvoltare includ, printre altele, extinderea parteneriatelor și a rețelei locale și regionale de agenții, freelanceri și diverse companii relevante pentru industrie, care să ofere clienților noștri un plus de valoare în creșterea și dezvoltarea lor.”,

a precizat într-un comunicat de presă Nikolay Iliev, CEO și cofondator CloudCart.

Articole similare

Ad