Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

10 autocare Neoplan pentru Christian Tour

Incepand din luna mai, Christian Tour, unul dintre cei mai importanti tour operatori romani si-a marit flota cu 10 autocare noi Neoplan, valoarea investitiei fiind de aproximativ 3 milioane de euro.
„Aceasta livrare importanta marcheaza un inceput bun pentru MHS Truck & Bus Group, care a demarat un proces puternic de reintroducere, pe piata romaneasca, a vanzarilor de autobuze si autocare. Romania are un potential mare in ceea ce priveste vanzarea de autocare, deoarece exista o cerere imediata de cateva sute. Tinand cont de nevoile clientilor nostri, vom mari departamentul dedicat vanzarilor de autobuze si autocare.
 

Suntem incantati ca am devenit partenerul de afaceri al Christian Tour, unul dintre cei mai importanti tour operatori romani si dorim sa le oferim intreaga noastra sustinere.” a declarat Miloš Vujanovi?, CEO al MHS Truck & Bus Group – MAN Romania.
Noua flota include doua modele de top ale gamei de autocare Neoplan – Cityliner si Tourliner, ultimul dintre ele obtinand, anul trecut, premiul IBC (International Bus & Coach Competition) pentru confort. Foarte moderne, confortabile si echipate pentru a indeplini cele mai inalte standarde ale clientilor sai, autocarele Neoplan sunt dotate cu transmisie automata, scaune premium pentru pasageri, sistem Wi Fi, prize de alimentare de 220V, monitoare LCD. Elementele de design interior exclusiv ale autocarelor sunt fabricate din materiale de calitate superioara. Pentru o calatorie foarte confortabila, autocarele sunt echipate cu sisteme de asistenta pentru sofer, cum ar fi: sistem de asistenta la schimbarea benzii de mers (LGS), asistenta la franarea de urgenta (EBA), program electronic pentru stabilitate pe sosea (ESP), Cruise Control, sistem navigatie MAN Multimedia Coach (MMC).
Christian Tour a ales autocarele Neoplan, nu numai pentru calitatea lor superioara, ci si pentru costul lor de intretinere scazut: „Unul dintre motivele achizitiei noilor autocarelor Neoplan, in afara calitatii superioare, a fost costul de operare redus. Pe de o parte vorbim de un consum de carburant mai mic, acesta reprezentand si cea mai insemnata componenta a costului pe km, iar pe de alta parte nu trebuie neglijate tarifele mai bune la taxele de utilizare a infrastructurii rutiere pentru vehicule Euro 6 in anumite tari europene.„ a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour Group.
Autocarele au fost incluse in flota Memento Bus, divizia de transport a Christian Tour Group. Vehiculele vor fi operate in special pe cursele lungi, insa vor putea fi utilizate pe toate destinatiile tour operatorului roman, in functie de necesitati.
Christian Tour este unul dintre cei mai mari, importanti si experimentati tour operatori din Romania, fiind activ la nivel european. In afara de Romania, grupul detine reprezentante si in tari precum Marea Britanie, Spania, Grecia, Polonia, Serbia, Ungaria, Moldova.

Articole similare

Ad