Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Producătorul Omnia Plast și-a digitalizat procesele de producție cu Charisma ERP furnizată de TotalSoft

  • Foto: Charisma

Omnia Plast, unul dintre cei mai importanți producători locali de mase plastice, și-a digitalizat procesele de producție cu ajutorul soluției Charisma ERP furnizată de TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est.

Noua soluție permite integrarea și gestionarea mai eficientă a întregului proces de producție, de la materiile prime până la livrare, precum și planificarea activității pe baza rapoartelor obținute.

Omnia Plast a fost înființată în 2006, ca parte a grupului Sunino Spa din Italia, lider european în domeniul prelucrării materialelor plastice. Compania produce echipamente pentru sporturi de iarnă, jucării, sisteme de irigații și alte produse din plastic în trei fabrici locale. În anul 2021, Omnia Plast a înregistrat o cifră de afaceri de 53 de milioane de euro.

În România, Omnia Plast desfășoară diverse procese de producție, inclusiv injecția de mase plastice, asamblarea finală, divizia de textile, vopsitorie, tampografie și sudură de mase plastice. După 15 ani de activitate, compania a cunoscut o creștere rapidă în decursul anilor, ajungând la 1.250 de angajați

„Inițial, lucrurile puteau fi gestionate în mai multe soluții software standard, dar, odată cu creșterea pe care am cunoscut-o, am simțit nevoia de a le centraliza pentru a avea un control mai bun asupra producției și a obține rapoarte care să ne permită îmbunătățirea operațiunilor. Charisma ne-a ajutat să implementăm un sistem propriu în care toți factorii implicați să lucreze direct.”, a declarat Alexandru Grancea, Director General Omnia Plast.

Printre obiectivele atinse de companie prin implementarea soluției se numără urmărirea stocurilor și a fluxului de producție prin intermediul unui sistem automat de programare, precum și optimizarea și eficientizarea fluxurilor existente de lucru. Atingerea acestor obiective a adus mai multe beneficii, precum urmărirea rețelelor într-un singur ecran, eficientizarea achizițiilor, monitorizarea constantă a vânzărilor și urmărirea producției prin scanare, eliminând astfel toate erorile umane și timpul pierdut în acest proces. Pe scurt, compania a obținut integrarea întregii sale activități într-un singur software.

Soluția Charisma ERP furnizată de TotalSoft a fost recunoscută ca fiind una dintre cele mai bune soluții ERP din Europa de către CIO Applications Europe, un cunoscut ghid tehnologic pentru companii. De asemenea, soluția automatizează și integrează procesele din toate domeniile de activitate, contribuind la creșterea eficienței unei companii prin gestionarea proceselor de afaceri, planificarea activităților, previziuni și analize de afaceri.

Articole similare

Ad