Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

EvoBus devine Daimler Buses, începând cu 12 iulie 2023

  • Foto: Mercedes-Benz Bus & Setra Bus

EvoBus GmbH, filiala deținută în cadrul Daimler Truck, va fi redenumită Daimler Buses GmbH în întreaga Europă. Astfel, Centrele de service EvoBus, cunoscute ca „BusWorld Home”, își vor schimba denumirea în Centre de Service Daimler Buses.

„Fosta EvoBus GmbH va beneficia de notorietatea brandului și va sublinia în același timp afilierea sa cu Grupul Daimler Truck”, a declarat grupul într-un comunicat de presă.

În urmă cu 28 de ani, Mercedes-Benz Omnibusse și marca Kässbohrer Setra, producătorii de autobuze și autocare s-au unit sub marca EvoBus. De atunci, compania a crescut continuu și se remarcă prin autobuze și autocare de înaltă calitate în toate segmentele. În prezent, are o forță de muncă de aproximativ 10.000 de angajați și 13 filiale în întreaga Europă.

Segmentul Daimler Buses este responsabil pentru activitățile globale ale mărcilor de autobuze, autocare și servicii Mercedes-Benz, Setra, OMNIplus și BusStore. Gama de produse Daimler Buses cuprinde atât autocare, autobuze interurbane, autobuze urbane și autobuze specializate, cât și șasiuri pentru autobuze.

Daimler Buses se mândrește și cu o rețea globală de service oferind servicii complete centrate pe vehicule, inclusiv o piață pentru autobuze și autocare second-hand.

„Cu EvoBus, am avut un mare succes timp de aproape trei decenii și suntem mândri de acest lucru. Așteptăm cu nerăbdare să începem un nou capitol ca Daimler Buses GmbH – și avem multe planuri: dorim să conducem transformarea industriei noastre către o mobilitate fără emisii și să câștigăm clienți și talente. Noul nume ne va ajuta să realizăm acest lucru.”,

a precizat Till Oberwörder, CEO al Daimler Buses.

Articole similare

Ad