Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cel mai frumos camion MAN din Europa vine din Polonia

Polonezul Paweł Pabich a câştigat concursul de frumuseţe pentru camioane organizat de MAN cu ocazia Festivalului MAN Trucknology 2023. Camionul TGX cu caroserie exterioară albă şi interior modificat a ocupat primul loc în cadrul concursului “MAN Truck Champions Europe 2023”, premierea fiind făcută sâmbătă, 8 iulie, în încheierea festivalului organizat de MAN.

“Elementele de interior sunt creația mea și au fost realizate pe măsură. Albul frumos al zăpezii, iluminarea și toate completările inovatoare care pot fi văzute de la distanță fac ca camionul meu să fie unic și original”, a declarat norocosul câștigător despre “Leul său alb”.

260 de participanți din 18 țări au răspuns la apel și au trimis fotografii și descrieri ale vehiculelor lor speciale din punct de vedere vizual: Gama impresionantă de frumuseți de camioane a variat de la aerografe cu valoare artistică pe părțile laterale ale cabinei șoferului până la un MAN TGX 18.640 în vopsea aurie. Între 31 mai și 11 iunie, voturile publicului au putut fi exprimate pe rețelele de socializare Facebook și Instagram, precum și pe canale și site-uri web ale “Trucker’s World by MAN”. După aceea, au fost stabilite cele mai frumoase camioane din fiecare țară în parte. Primii 5 participanți, inclusiv câștigătorul la nivel european, au fost, de asemenea, determinați printr-un vot public pe aceleași canale, în perioada 15-25 iunie.

Câștigătorul general din Polonia și ceilalți patru finaliști din Germania, Italia, Turcia și Marea Britanie și-au primit premiile de la Friedrich Baumann, membru al Consiliului Executiv pentru vânzări și soluții pentru clienți la MAN Truck & Bus, în cadrul Festivalului MAN Trucknology 2023.

“Nu doar camioanele excepțional de frumoase pe care le onorăm astăzi aici sunt campioni. Adevărații campioni sunt în primul rând șoferii care se asigură zi și noapte că bunurile și mărfurile ajung acolo unde avem cu toții nevoie de ele în fiecare zi. Sărbătorim acest lucru astăzi cu Campionul MAN Truck 2023, dar și cu Festivalul MAN Trucknology. Pentru că, în industria transporturilor, schimbul personal între oameni este încă cel care contează pentru soluțiile practice și ideile care fac posibilă logistica în primul rând. Este ceea ce sărbătorim astăzi aici, împreună cu șoferii, companiile de transport, specialiștii în caroserii și furnizorii invitaţi de MAN”, a declarat încântat Friedrich Baumann, membru al Consiliului Executiv pentru Vânzări și Soluții pentru Clienți la MAN Truck & Bus, la ceremonia de premiere.

Articole similare

Ad