Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schaeffler deschide un nou centru de dezvoltare în Slovacia

  • Foto: Schaeffler (Juraj Sedlák)

Schaeffler, o companie globală specializată în automobile și produse industriale, își deschide un nou centru de dezvoltare în Kysuce, Slovacia pentru soluții de mobilitate.

Noul centru va dezvolta produse și componente ce țin de electromobilitate, precum sisteme de șasiuri pentru aplicații, care vizează spre exemplu conducerea automată. Astfel, furnizorul global își extinde instalația de testare existentă din Kysuce prin adăugarea unui nou laborator de testare a echipamentelor și a stațiilor.

Investiția totală pentru noul centru de dezvoltare și modernizare a instalației de testare este de aproximativ 20 de milioane de euro. Compania intenționând să angajeze aproximativ 500 de dezvoltatori în Kysuce până în 2025, concentrându-se în special pe tehnologiile de propulsie electrificate, cum ar fi modulele hibride și punțile electrice.

Centrul de dezvoltare din Kysuce are o suprafață de aproximativ 8.000 de metri pătrați și este proiectat ca un spațiu de lucru modern și flexibil. În noua locație se vor desfășura activități de dezvoltarea de sisteme și software, activități de simulare și testare, proiectare hardware și proiectare de produse mecanice.

De asemenea, Schaeffler beneficiază de o integrare strânsă a activităților de dezvoltare și de producție în noua locație, urmând ca și noul centrul din Kysuce să facă parte din rețeaua globală, care cuprinde aproximativ 20 de locații și 8.000 de angajați din întreaga lume. Această structură globală va permite companiei să răspundă rapid la nevoile și cerințele locale ale clienților.

Schaeffler consideră că inovarea este esențială pentru succesul său și investește în cercetare și dezvoltare în întreaga lume. Compania se concentrează în viitor pe soluțiile de mobilitate și propulsie electrificată, în conformitate cu tendințele din industria auto.

„Capacitatea de a inova nu a fost niciodată mai critică pentru succesul companiei noastre”, a declarat Matthias Zink, CEO Automotive Technologies la Schaeffler AG.

„Regiunea Kysuce este ideală pentru Schaeffler. Înseamnă că beneficiem de universități și instituții de cercetare de talie mondială cu expertiză tehnologică relevantă și avem acces la cei mai buni și mai străluciți specialiști în dezvoltare din Slovacia.”, a declarat Milan Jurky, directorul general responsabil de campusul Schaeffler din Kysuce.

Articole similare

Ad