Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hahn a obținut prima victorie la Int. ADAC Truck Grand Prix în acest weekend

  • Foto: Goodyear FIAT ETRC

Într-un weekend plin de acțiune, Jochen Hahn a obținut o victorie impresionantă în fața a 130.300 de fani și vizitatori la Int. ADAC Truck Grand Prix. El a triumfat în Cursa 4, oferindu-le fanilor un motiv de bucurie.

Cursa a început cu Jamie Anderson pornind din pole-position și părând să controleze situația în timp ce se distanța de ceilalți concurenți. Între timp, André Kursim, care era pe locul doi, a avut un start nefericit și a fost depășit de piloții din spate, ceea ce i-a oferit lui Anderson un avantaj.

Grupul de piloți, care s-au strâns pe urmele lui Kursim, au avut consecințe nefericite pentru Antonio Albacete și Steffi Halm. Cei doi s-au ciocnit în virajul 1, iar Albacete a fost nevoit să se retragă din cursă din cauza daunelor suferite. Lukas Hahn a avut și el probleme tehnice, ceea ce l-a făcut o pradă ușoară pentru ceilalți piloți. Cu toate acestea, a reușit să-și mențină poziția și a obținut o victorie în clasa Promoter’s Cup.

Steffi Halm a avut o apărare excelentă împotriva lui Jochen Hahn și lui Norbert Kiss, care căutau să-și îmbunătățească poziția în cursă. Halm i-a ținut în spate pentru câteva tururi, dar a trebuit să se retragă din cursă din cauza daunelor suferite în incidentul din primul tur.

Cu Halm eliminat din lupta pentru poziții fruntașe, Kiss a reușit să treacă de Jochen Hahn și să preia conducerea cursei. A urmat o luptă strânsă între cei doi, însă Hahn a reușit să-și mențină avantajul și a obținut victoria.

După o luptă clasică, Hahn a ieșit învingător și a oferit publicului prezent la Nürburgring prima sa victorie a sezonului.

Sacha Lenz a terminat pe locul patru, aproape de un loc pe podium, în timp ce André Kursim a ocupat locul cinci. Lukas Hahn a fost câștigătorul clasei Promoter’s Cup, iar Steffen Faas și José Eduardo Rodrigues au completat podiumul.

În general, a fost un weekend bun pentru Faas, care a obținut puncte importante în clasament după participarea sa la Poznań. Rodrigues a continuat să conducă în clasamentul Promoter’s Cup, iar Faas a demonstrat că încă are șanse de a lupta pentru titlu.

Mark Taylor și Clemens Hecker au terminat pe locurile patru și cinci în clasamentul general, într-o cursă destul de liniștită. Cei doi s-au angajat într-o mică bătălie pe pistă, iar Taylor a ieșit învingător. John Newell, Erwin Kleinnagelvoort și Luis Recuenco au completat clasamentul.

În Campionatul Tinerilor Piloți, José Eduardo Rodrigues se află în frunte, dar Lukas Hahn se apropie periculos după o serie de victorii impresionante.

Articole similare

Ad