Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Metatools în colaborare cu VTEX lansează marketplace-ul de specialitate e-bricoshop.ro

  • Foto: Metatools

VTEX, platforma enterprise de comerț digital cu ajutorul căreia managerii de top si directorii de tehnologie își optimizează investițiile, a fost aleasă de către Metatools, o companie cu experiență de peste 25 de ani în domeniul DIY, pentru a lansa marketplace-ul e-bricoshop.ro.

E-bricoshop.ro va fi un spațiu dedicat pasionaților de bricolaj și va cuprinde o gamă extinsă de produse din diverse categorii, precum casă, grădină sau bricolaj.

În primul an, Metatools mărturisește că vor fi listate aproximativ 50 de comercianți majori în cadrul marketplace-ului. De asemenea, se așteaptă să găzduiască branduri premium cunoscute din industrie, precum Dewalt, Bosch, Makita, Milwaukee pentru scule electrice, Stihl, Husqvarna, Villager pentru utilaje specifice grădinăritului, Karcher, Kranzle, Nilfisk pentru produse de curățenie și aparate de spălat cu presiune, precum și alte branduri importante de scule și echipamente de construcții.

Totodată, e-bricoshop.ro este un spațiu dedicat pasionaților de DIY cu o gamă extinsă de produse pe multiple verticale care își propune să devină mai mult decât un marketplace. În plus, oferta va fi îmbogățită constant, în funcție de preferințele cumpărătorilor.

„Noul marketplace este unul de elită – primul de acest profil din România. Dorim să promovăm companiile românești în vederea dezvoltării afacerilor, atât pe piața autohtonă, cât și la nivel european.”,

a precizat Mircea Androne, cofondator și CEO al Metatools.

Metatools a investit în digitalizare, în extinderea gamei de produse și în lanțul logistic, iar ca rezultat, compania estimează o creștere de cel puțin 15% a afacerilor pentru acest an, cu venituri în jur de 25 de milioane de euro.

Nișa DIY a câștigat popularitate încă din perioada pandemiei, pe măsură ce consumatorii au început să aprecieze mai mult soluțiile personalizate și creative pentru amenajarea casei, a grădinii și a diverselor proiecte. E-bricoshop.ro se aliniază acestei tendințe și dorește să promoveze un sentiment mai puternic de comunitate, tot astfel să încurajeze achiziționarea de la producători locali și artizani talentați din România.

„Ne bucurăm că alături de VTEX am reușit să construim un marketplace dedicat pasionaților și profesioniștilor de amenajări de casă și grădină. Capabilitățile VTEX ne-au permis să oferim clienților o gamă extinsă de produse de la zeci de parteneri locali – de la echipamente și scule profesionale, la mobilă pentru casă și grădină. De asemenea, am reușit să implementăm un proces de înregistrare cât mai facil pentru comercianții care se înscriu în marketplace, dar ne oferă și flexibilitate în a ne extinde internațional ușor, fără dezvoltări ulterioare costisitoare.”,

a adăugat Mircea Androne.

„Suntem încântați de parteneriatul dintre VTEX și Metatools. Împreună am reușit să lansăm un proiect complex, un marketplace ușor de extins la nivel internațional și care, fără îndoială, va contribui pozitiv la dezvoltarea business-ului Metatools.”,

a punctat Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager & EMEA Sales Leader în cadrul VTEX.

Articole similare

Ad