Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Horváth a înregistrat o cifră de afaceri de 300 de milioane de euro în 2023

Firma de consultanță în management Horváth, cu sediul în Stuttgart, activă și la nivel internațional, a înregistrat o creștere semnificativă a vânzărilor în ultimul exercițiu financiar (1 aprilie 2023 – 31 martie 2024), generând o creștere cu două cifre. În special, afacerile internaționale din Europa de Vest și de Est, SUA și Emiratele Arabe Unite au contribuit anul trecut la depășirea pragului de 300 de milioane de euro în cifra de afaceri, marcând un alt an record pentru companie.

Impulsionată de afacerile internaționale și de necesitatea profundă de transformare a companiilor, Consiliul de administrație anticipează o creștere continuă de două cifre pentru exercițiul financiar 2024/2025. Aceste planuri ambițioase sunt susținute de o echipă de conducere consolidată, astfel la 1 aprilie, cinci noi parteneri din Germania, Ungaria, România și Orientul Mijlociu au fost aleși în cadrul parteneriatului, care numără acum aproximativ 70 de manageri de top.

„Faptul că în ultimii doi ani am înregistrat o creștere totală de 40 de procente în cadrul grupului, cu mult peste media din industrie, se datorează nu numai angajamentului excepțional al echipei noastre extrem de motivate în fiecare zi, ci mai ales expertizei noastre foarte căutate în domeniul transformării și abilităților noastre puternice de implementare. De asemenea, creșterea noastră este determinată de activitatea noastră din ce în ce mai internațională. Presiunea masivă pentru schimbare în toate industriile și nevoia asociată de transformare în modelele de afaceri ale clienților noștri este mai mare ca niciodată – și va continua.”,

a declarat Helmut Ahr, CEO al Horváth.

În linie cu expansiunea internațională, majoritatea noilor parteneri numiți la 1 aprilie provin, de asemenea, din echipele manageriale ale locațiilor internaționale Horváth. O schimbare importantă față de ani precedenți este creșterea proporției de noi membri de sex feminin, precum și a celor cu expertiză dovedită în domeniul digital și al inteligenței artificiale.

Maria Boldor a condus cu succes extinderea companiei Horváth din București, România, timp de peste 17 ani, specializându-se în proiecte de transformare cu accent strategic sau operațional, precum și în proiecte S/4HANA.

Matthias Emler a contribuit la diversificarea portofoliului de servicii al Horváth în domeniul științei datelor și al inteligenței artificiale, începând din 2013. Expert în Business Intelligence este și organizatorul unei serii de conferințe de succes în Germania pe tema managementului corporativ digital.

Saad Hamam, specialist în gestionarea strategiei și a performanței, a condus expansiunea Horváth în regiunea Orientului Mijlociu începând din 2014. Datorită abilităților sale excelente în vânzări și calităților de lider, Saad Haman a fost promovat în funcția de director general al regiunii în 2020.

Vera Koltai, un expert recunoscut în resurse umane și organizare, activează la IFUA Horváth din Budapesta de peste 15 ani. Totodată, conduce cu succes divizia de organizare și operare din Ungaria.

Tobias Steinhauser este membru al echipei Horváth de opt ani și conduce divizia de consultanță în cercetare și dezvoltare, așa cum și achiziții. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul achizițiilor, Tobias Steinhauser a ocupat poziții de linie și a activat ca și consultant în acest domeniu.

Articole similare

Ad