Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Poșta Română și PEFA își unesc forțele pentru promovarea egalității de gen

Poșta Română și Patronatul European al Femeilor de Afaceri (PEFA) au încheiat un acord strategic pentru promovarea egalității de gen și susținerea femeilor în mediul de afaceri, la locul de muncă și în societate.

Parteneriatul vizează un angajament ferm pentru sprijinirea femeilor în mediul de afaceri și promovarea egalității atât în rândul angajaților, cât și în societate. Obiectivele includ promovarea rolului și importanța femeilor în activitatea profesională prin instrumente specifice.

În perioada următoare, Poșta Română și PEFA își propun să lanseze proiecte comune pentru a contribui la promovarea egalității de gen în mediul de afaceri din țară. Prin aceste eforturi, se urmărește construirea unui mediu de afaceri mai echitabil și incluziv, care să ofere femeilor oportunități egale și să contribuie la progresul societății românești.

„Egalitatea de gen reprezintă un pilon fundamental al dezvoltării sociale și economice, fiind un reper de bază în familia Poștei Române. În prezent, în cadrul Companiei, 66% dintre angajați sunt femei, 50% ocupând funcții de conducere. Susținem, fără echivoc, oportunități echitabile atât de dezvoltare profesională, cât și de promovare ale femeilor în toate mediile de lucru. Prin parteneriatul cu PEFA continuăm să ne implicăm activ și să contribuim la crearea unei societăți mai incluzive pentru toți.”,

a declarat Valentin Ștefan, directorul general al Poștei Române.

„Considerăm că diversitatea și incluziunea sunt valori fundamentale care ne definesc ca organizație și ne oferă un avantaj competitiv în mediul de afaceri. Dorim să creăm un mediu de lucru bazat pe respect, echitate și înțelegere reciprocă, unde fiecare individ să se simtă apreciat și valorizat pentru contribuția sa. În plus, prin parteneriatul recent stabilit cu Poșta Română, ne-am asumat și mai mult angajamentul nostru de a contribui la eliminarea inegalităților de gen. Prin proiectele comune și inițiativele viitoare, ne propunem să încurajăm și să facilităm accesul femeilor la resurse, formare și oportunități de dezvoltare în afaceri.”,

a subliniat Andreea Negru, președintele PEFA.

Articole similare

Ad