Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Compania israeliană SpeedValue cumpără acțiunile dezvoltatorului român de software Codegile

Casa de avocatură Schoenherr România a asistat SpeedValue cu privire la achiziția afacerii dezvoltatorului român de software Code Agile SRL, care operează sub marca Codegile.

Tranzacția face parte din strategia de dezvoltare a companiei SpeedValue, menită să răspundă cererii tot mai mari de servicii în contextul tranziției accelerate către medii bazate pe cloud în toate sectoarele. În urma tranzacției, Codegile va deveni CodeValue România.

SpeedValue este o companie IT cu sediul în Israel, axată pe furnizarea de soluții în domeniul digital și cloud. De asemenea, compania deține o echipă de aproximativ 150 de programatori și arhitecți software, deservind peste 100 de clienți din diverse sectoare.

Code Agile a fost înființată în 2013, fiind o companie românească de dezvoltare software, care deservește clienți din România, SUA și Israel, oferind activități de software în domenii, precum design UX/UI, web design, aplicații de dezvoltare și inginerie, dezvoltarea AI pentru analize şi previziuni de date.

Potrivit unui comunicat de presă, echipa de consultanță Schoenherr în această tranzacție pentru SpeedValue a fost condusă de Mădălina Neagu (partener), Mihaela Popescu (avocat senior) și Alexandra Șmahon (avocat).

„Cu un număr tot mai mare de tranzacții de M&A în sectorul IT în ultimii ani, companiile românești de dezvoltare software și servicii au continuat să fie atractive pentru investitori. Întrucât SpeedValue a decis să exploateze potențialul pieței locale, ne bucurăm că i-am consiliat în adăugarea expertizei Codegile.”,

a declarat Mădălina Neagu, partener Schoenherr.

Articole similare

Ad