Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UniCredit Bank ajută micro întreprinderile românești prin credite ușor de accesat cu garanție de la Fondul European de Investiții (EIF)

UniCredit Bank sprijină micro întreprinderilor cu cifre de afaceri de maxim 1 milion de euro oferindu-le produsul de creditare cu garanție EaSI, susținută de Fondul European de Investiții (EIF).

Finanțarea cu garanție EaSI este destinată micro întreprinderilor din România care doresc să acceseze un credit, dar nu îndeplinesc condițiile standard de creditare. Opțiunea de creditare este simplă și ușor de accesat, fără necesitatea unui avans sau a garanțiilor materiale, aducând dobânzi mai mici decât cele standard. În plus, pe lângă micro întreprinderile românești, pot fi beneficiari și startup-urile care au mai puțin de 10 angajați.

Garanția acordată de EIF acoperă 80% din valoarea creditului, iar restul de 20% este susținut de UniCredit Bank fără a impune cerința unor garanții materiale. Creditul cu garanție EaSI va fi acordat în lei și va putea fi utilizat pentru finanțarea capitalului de lucru și a activităților curente, pe o perioadă de maximum 3 ani.

Soluția de finanțare oferă micro întreprinderilor șansa de a se dezvolta sustenabil, de a crea noi locuri de muncă sau de a lansa noi produse și servicii. Sucursalele UniCredit Bank din întreaga țară sunt pregătite să primească solicitările firmelor mici și să răspundă nevoilor lor în cel mai scurt timp posibil.

Clienții UniCredit Bank care accesează creditul cu garanție EaSI vor beneficia de flexibilitate, având posibilitatea de a stabili un plan de rambursare adaptat specificului activității lor.

„În calitate de partener EIF, putem să oferim companiilor românești acces ușor la finanțare prin intermediul instrumentelor de garantare ale acestui fond. Ne menținem astfel angajamentul de a sprijini companiile mici și mijlocii, afacerile locale și venim cu soluții de finanțare adaptate nevoilor acestora, simplu și fără multe bătăi de cap.”,

a declarat Antoaneta Curteanu, Vicepreședinte Executiv Retail, UniCredit Bank.
  • Foto: UniCredit Bank

Articole similare

Ad