Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

AQUILA anunță o campanie integrată de promovare pentru produsele proprii Gradena

  • Foto: AQUILA

AQUILA, cu simbolul bursier AQ, este un lider în servicii integrate de distribuție și logistică pentru piața bunurilor de larg consum din România și Republica Moldova. Compania continuă strategia sa pentru brandurile proprii, lansând recent o campanie integrată de promovare pentru brandul său de legume și fructe congelate, Gradena.

Scopul campaniei oferite de AQUILA este de a oferi consumatorilor o perspectivă asupra sortimentului de produse congelate și este fundamentată pe ideea de a mânca sănătos fără a petrece prea mult timp în bucătărie.

Gama Gradena a înregistrat o creștere semnificativă în comparație cu anul precedent, atât în volum, cât și în valoare. Produsele Gradena sunt disponibile în retail sau în segmentul HoReCa, în plus, există preconizări că piața va continua să crească în următorii ani.

AQUILA a alocat cea mai mare parte a bugetului din această campanie pentru difuzarea acesteia la televizor pe principalele stații. Restul bugetului a fost direcționat către campanii online și în magazinele fizice. În mediul online, campania vizează să atragă atenția consumatorilor asupra gamei de produse Gradena printr-o varietate de activări special concepute pentru cei care adoptă un stil de viață sănătos și caută produse cu timp redus de preparare.

„Conform strategiei de dezvoltare continuăm investițiile în brandurile proprii. De această dată lansăm campania «Dezghețat în bucătărie», mizând pe curaj și inovație în bucătărie, o campanie realizată împreună cu profesioniști din marketing. Astfel, pentru următoarele săptămâni vom avea o serie de spoturi TV și online în care sunt utilizate produse Gradena, precum mazărea, dips-urile, mixurile de ciorbă etc. Suntem competitivi pe piață deținând un portofoliu complex de produse, care răspund în mod eficient nevoilor clienților. Obiectivul nostru este să dezvoltăm mărcile proprii ca branduri puternice, de încredere pentru piaţa de congelate din România.”,

a declarat Răzvan Bagherea, Director Organizare și Resurse Umane, AQUILA.

Articole similare

Ad