Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Peste 100 de camioane tunate sunt aşteptate pe week-end la Alba Iulia

Asociaţia Truck Tuning Art dă tonul vacanţei şi petrecerii celor împătimiţi de camioane puternice, camioane pictate şi modificate la interior vineri, 4 august în Cetatea din Alba Iulia.

Potrivit declaraţiei lui Florin Tomuţa, managerul grupului de firme Tomiflex şi “sufletul” festivalului Truck Tuning Art, anul acesta s-au înscris deja peste 100 de camioane care concurează pentru cele 11 categorii de premii puse la bătaie de organizatori şi partenerii acestuia.

Dincolo de premii, festivalul este una dintre puţinele ocazii în care proprietarii acestor camioane se simt recompensaţi pentru investiţiile enorme în bani, timp şi energie. Recompensa nu vine din premiile pe care le-ar putea câştiga, ci din privirile admirative ale publicului şi din invitaţia de a vorbi despre pasiunea lor, despre rezultatele lunilor de muncă de transformare a acestor mijloace de transport în adevărate opera de artă.

Expoziţia de camioane şi competiţia ocazionată de aceasta este condimentată cu alte evenimente: lansarea unei semiremorci basculabile de piatră Otto Trailer sau tractarea unui camion în premieră pe piatră cubică de către nimeni altul decât Radu Valahu.

Festivalul se hrăneşte cu entuziasmul publicului din Alba Iulia şi localităţile din apropiere, şoferii şi proprietarii firmelor de transport care participă la eveniment fiind mult întrecuţi numeric de localnici, inclusiv copii şi bunici impresionaţi în egală măsură de spectacolul de lumini şi goarnele camioanelor, de bull-bar-uri şi picturi cu diferite motive tematice inspirate din filme sau din viaţa proprietarilor de camioane.

Festivalul se termină duminică după prânz cu premierea câştigătorilor şi a publicului. Premiul de popularitate este înmânat, şi în acest an, de primarul oraşului Alba Iulia.

Dacă vrei să faci cunoştinţă cu câştigătorii de anul trecut, citeşte şi:

https://traficmedia.ro/eticheta/truck-tuning-art/

Articole similare

Ad