Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

123cargo/BursaTransport lansează serviciul 123Incasare rapida

123cargo/Bursa Transport pune la dispoziția transportatorilor un serviciu nou, prin care aceștia pot încasa facturile înainte de data scadentă. 123Incasare rapida este oferit prin intermediul partenerului Invoitix AG Baden Sucursala Bucuresti (filiala din România a grupului elvețian, instituție financiară nonbancară).

Practic, pentru firmele de transport care au nevoie de contravaloarea unei facturi înainte de scadență, Invoitix AG Baden Sucursala Bucuresti va achita în 24-48 de ore suma facturată, din care va reține un comision de finanțare, calculat în funcție de volumul de finanțare și de termenul scadent al facturilor. Ulterior, la scadența acestora, Invoitix se va ocupa de încasarea facturii de la clientul companiei de transport.

Serviciul 123Incasare rapida transformă practic facturarea cu plata la termen în facturare cu plata la descărcare. În plus, operatorii pot accepta scadențele cerute de clienți fără grija finanțării activității companiei până la încasare și nici nu mai trebuie să se preocupe de încasarea facturii (ori de declararea incidentului de plată).

Pentru ca serviciul să funcționeze, firma trebuie să înredințeze către Invoitix facturarea serviciilor de transport prestate clientului, iar Invoitix preia facturarea și urmărirea încasării la termen, fără costuri suplimentare. Invoitix este cea mai importantă platformă de facturare digitală pentru companiile de transport rutier și logistică din Europa. Serviciile oferite includ generarea și gestionarea facturilor, gestionarea creanțelor și optimizarea fluxului de numerar, asigurând companiilor lichiditate și protecție împotriva riscului de insolvență al contractorilor lor.

Articole similare

Ad