Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Grupul Krone Trailer și TIP – Transfer de date fără întreruperi cu Krone Telematics

  • Foto: Krone

Krone Trailer și TIP Group anunță un parteneriat inovator care asigură un transfer de date imediat și fără întreruperi de la hardware-ul Telematics avansat al Krone la aplicațiile Telematics TIP Trailer. Această soluție integrată deschide calea pentru transferul automat al datelor remorcii de la soluția Krone Telematics la TIP Trailer Telematics.

„Transformarea digitală necesită standardizarea datelor, interoperabilitatea sistemelor și interfețe deschise. Parteneriatul nostru cu TIP este o manifestare a angajamentului nostru față de aceste principii.”, remarcă Ralf Faust, director general la Krone.

„Acest parteneriat cu Krone este foarte important pentru noi, deoarece dorim să oferim tuturor clienților noștri și altor părți interesate date semnificative. Întrucât datele privind flotele devin din ce în ce mai abundente, schimbul de date accelerează fiecare parte implicată pentru a oferi un serviciu mai bun și mai integrat.”, remarcă Theo De Vries, vicepreședinte al serviciilor și informațiilor la TIP Group.

Soluția telematică inovatoare de la Krone permite analiza în timp real a datelor referitoare la remorci, ceea ce este fundamental pentru a oferi servicii conectate. Standardizarea datelor și interoperabilitatea sistemelor sunt esențiale pentru a răspunde cererii tot mai mari de digitalizare. Parteneriatul dintre Krone și TIP garantează această transparență și comoditate, permițând accesul la toate datele necesare prin intermediul portalului telematic preferat al utilizatorului și oferă servicii telematice clienților TIP.

Articole similare

Ad