Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ovidiu Pinghioiu, noul Country Director al Cegeka România

  • Foto: Cegeka

Cegeka, lider în furnizarea de soluții și servicii IT&C, anunță numirea lui Ovidiu Pinghioiu în funcția de Country Director pentru Cegeka România, începând cu 1 octombrie 2023.

Ovidiu Pinghioiu va prelua rolul de la Lucian Butnaru, care a avut contribuții substanțiale pe parcursul mandatului său. Lucian Butnaru va continua să sprijine compania Cegeka până la finalul anului pentru a facilita o tranziție fără probleme.

De asemenea, Ovidiu Pinghioiu a ocupat diferite funcții de conducere timp de aproape 7 ani, alături de Cegeka România, culminând cu funcția de Director de Aplicații. De-a lungul călătoriei sale, a demonstrat în mod constant o înțelegere profundă a industriei și o abordare orientată spre viitor. Potrivit companiei, cunoștințele sale aprofundate despre piața locală sunt potrivite pentru a conduce Cegeka România în următoarea fază de creștere.

În ultimii 11 ani, compania a înregistrat o creștere remarcabilă în România, mărindu-și forța de muncă de la 120 de colaboratori la 880 de angajați în acest an. Cifra de afaceri a companiei a urcat de la 4 milioane de euro în 2012 la peste 50 de milioane de euro în 2023.

Lucian Butnaru a ales să plece de la Cegeka pentru a se concentra pe aventurile personale. Principalul său obiectiv fiind orientate în jurul investițiilor în tehnologie, fintech și imobiliare.

„În calitate de Country Director, sunt nerăbdător să conduc echipa noastră calificată către atingerea unor standarde peste așteptările clienților noștri. Printr-o colaborare strânsă, eficiență operațională și autenticitate, vom continua procesul de transformare digitală și vom poziționa Cegeka România ca un partener ideal pentru succesul în business.”,

a declarat Ovidiu Pinghioiu.

„Leadership-ul lui Pinghioiu reprezintă un capitol interesant pentru operațiunile noastre din România. Experiența sa va ridica inițiativele strategice ale Cegeka România și poziția sa pe piață.”,

a adăugat Stijn Bijnens, CEO al Cegeka.

Articole similare

Ad