Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford extinde familia Ranger cu o versiune Plug-In Hybrid în segmentul pick-up-urilor de dimensiuni medii

  • Foto: Ford

Ford lansează o versiune Plug-In Hybrid a modelului Ranger, planificată pentru a fi produsă începând cu finalul anului 2024, cu livrări pentru clienți prevăzute pentru începutul anului 2025.

Ranger Plug-In Hybrid va combina posibilitatea de a conduce electric cu versatilitatea tipică modelului și fiabilitatea caracteristice segmentului pick-up-urilor cunoscute ca cel mai bine vândut model din Europa.

Modelul va reprezenta o evoluție semnificativă în strategia Ford de a oferi o gamă completă de opțiuni de propulsie pentru clienții din segmentul pick-up-urilor de dimensiuni medii.

„Ranger Plug-in Hybrid va ajuta clienții să pășească într-un viitor electrificat, cu mai multă încredere și capacitate ca niciodată, menținând în același timp Ranger în fruntea inovației și a poziției de lider în segmentul pick-up-urilor de dimensiuni medii”,

a declarat Hans Schep, director general, Ford Pro, Europa.

Ranger Plug-In Hybrid va livra cea mai mare valoare de cuplu din gama sa, datorită motorului Ford EcoBoost de 2,3 litri pe benzină, cuplat la un motor electric și un pachet de baterii. Acesta va putea parcurge mai mult de 45 de kilometri în modul electric.

Posibilitatea de exploatare într-un mod pur electric deschide noi posibilități pentru proprietarii de afaceri, în special pentru cei localizați în orașele cu restricții privind emisiile.

Capacitatea maximă de remorcare al noul model Ranger Plug-In Hybrid va putea trage sarcini de până la 3.500 kg, la fel ca restul gamei Ranger.

De asemenea, va oferi Pro Power Onboard care le va permite clienților să alimenteze aparatele electrice pe un șantier de lucru sau într-un camping izolat, folosind prizele de curent încorporate atât în benă, cât și în cabină.

Acest lucru va elimina necesitatea unor generatoare zgomotoase și grele, eliberând mai mult spațiu în benă pentru alte echipamente.

Ranger Plug-In Hybrid va păstra performanța și capacitățile de teren accidentat ale gamei Ranger, oferind moduri de rulare selectabile și funcții avansate de siguranță și asistență pentru șofer.

„Clienții noștri doresc vehicule electrificate care oferă performanțe ridicate și costuri de exploatare accesibile, fără a compromite ceea ce iubesc la pick-up-ul lor”,

a declarat Kumar Galhotra, președintele Ford Blue.

„Ranger Plug-In Hybrid propune cea mai bună soluție din ambele lumi și poate fi utilizat atât pentru muncă, cât și pentru distracție și familie. În plus, oferă clienților mobilitate EV cu emisii zero pentru călătorii scurte sau performanțe hibride care oferă capacități incredibile în teren accidentat, sarcină utilă și remorcare. Cu Pro Power Onboard, pentru prima dată, proprietarii de Ranger își pot alimenta cu ușurință atelierele de lucru și campingurile.”,

potrivit companiei.

Articole similare

Ad