Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GEFCO distribuie in continuare autovehicule noi Ford in Franta

GEFCO Franta a fost ales in urma unei licitatii care vizeaza un volum anual de 40.000 de autovehicule. Compania oferea deja servicii de depozitare si transport pentru cateva mii de masini noi Ford, catre reteaua de dealeri din aceasta tara, iar noul contract demonstreaza increderea producatorului in expertiza GEFCO din logistica auto.

De la redeschiderea centrelor dealerilor Ford din Franta, din mai, compania de logistica a reluat transportul autovehiculelor conform noului plan de distributie pentru aceasta tara.

GEFCO transporta zilnic masini Ford noi de la platformele din Creutzwald (estul Frantei) si Douai (nordul Frantei), dar si din porturile Sète (sudul Frantei) si Zeebrugge (Belgia), in cazul modelelor transportate maritim. Iar site-ul GEFCO din Etupes (estul Frantei) administreaza incarcaturile si planifica livrarile in functie de tipul de vehiculele implicate, de volume si de destinatia de livrare. Totul cu respectarea noilor masuri de siguranta impuse de coronavirus.

Colaborarea dintre Ford si GEFCO in Europa dureaza de ani buni si consta in oferirea de servicii logistice si de distributie in Spania, Romania, Germania, Austria si Cehia.

Articole similare

Ad